Capitolul 17

3.3K 245 14
                                    


Isaac s-a incruntat uitandu-se cand la Brook, cand la Dana. "Prin Glitter Girls, te referi la revista porno?"

"E o revista pentru femei." l-a corectat Dana.

"Si nu e doar despre sex. Asta ar fi Playboy. Sunt sigura ca ai multe din alea, asa ca ar trebui sa stii diferenta." a spus Brook. Colturile gurii ei s-au ridicat intr-un ranjet.

Rusinea trecea prin mine, iar urechile au inceput sa imi arda cand am auzit-o pe Dana mormaind "Intr-un fel, este."

Oircum, Isaac era prea confuz ca sa ii mai auda comentariul. "Stai,asta nu are sens. Amandoua lucrati cu Cole?" a intrebat, inca incercand sa isi dea seama de treaba. Am oftat si mi-am strans din dinti.

"Da, presupun. A fost asistentul lui Missy pentru cateva zile dar-"

"Si tipa asta Missy? Si ea lucreaza la Glitter Girls?"

"Evident! E una dintre editorii sefi." a spus Brook. "Ce e cu atatea intrebari?"

Isaac s-a intors spre mine. Fata lui era fara expresie pentru un moment in care m-a studiat. M-am uitat inapoi, ochii mei duri.

"Isaac?"a intrebat Brook.

Mi-am luat privirea de la varul meu cand colturile gurii lui s-au ridicat intr-un ranjet. Cand am intrerupt contactul vizual, a izbucnit in ras atat de tare incat s-au cutremurat farfuriile pe masa.

"Lucrezi la Glitter Girls?" ochii lui lacrimau. "Ai spus ca era o revista sport!" Un cuplu batran s-a uitat spre noi pentru a vedea ce se intampla.

"Sexul e un sport pentru unii oameni." am mormait. Isaac doar a ras mai tare.

"Revista sport?" a intrebat Dana intorcandu-se spre mine. "Nu as lucra niciodata la asa ceva. Cole, despre ce vorbeste?"

Fara sa ma deranjez sa ii raspund la intrebare, mi-am dat scaunul in spate si m-am ridicat.

"Omule, nu ma mir ca ai mintit despre locul tau de munca." a continuat. "O revista pentru femei? Asta e de nepretuit!"

Mi-am bagat unghiile in palma, incercand sa imi controlez vocea. "Stii ce omule? Du-te naibii. Crezi ca vreau sa fiu aici in New York? Deja trebui sa ii vad fata in fiecare zi." am spus referindu-ma la Jackie. "Deja aveam destule probleme inainte sa apari tu aici si sa faci totul si mai rau. Nu am vrut sa vii aici si nici nu am nevoie de ajutorul tau cu Jackie. S-a terminat. Doar lasa-ma in pace!"

Zambetul de pe fata varului meu a pierit rapid in timp ce ma holbam la el. Apoi, mi-am aruncat servetelul si am iesit din Ginger Root.

***

Stateam pe o banca intr-o statie de autobuz cu capul in maini. Ochii imi erau inchisi si respiratia greoaie. A fost o greseala sa ma mut la New York.  Nu ar fi trebuit sa vin aici. Totul despre orasul asta se simtea fara rost si monoton.

In ultima saptamana am fost intr-un rollercoaster emotional numit Jackie Howard. Stiam ca nu era in intregime vina ei. M-a primit in casa ei si m-a tratat ca pe un prieten vechi chiar daca nu eram tocmai prieteni. Oricum, sa aflu ca e cu un alt baiat si ca era fericita a fost obositor.

Cineva s-a asezat langa mine pe banca. M-am uitat printre degete si am mormait cand am vazut ca e Brook. "Esti aici sa comentezi?"

Brook nu mi-a raspuns la intrebare. In schimb se uita pe strada aglomerata, urmarind traficul. O femeie cu mainile pline de pungi de cumparaturi a pasit pe trecere si a facut semn unui taxi. Trei masini identice au oprit intr-o fractiune de secunda iar femeia l-a luat pe primul.

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAWhere stories live. Discover now