Chapter 25- Skylar say what?

5.9K 514 62
                                    

Micul dejun a doua zi a fost interesant, pe putin spus. Cole continua sa se holbeze la mine, iar Alex practic cânta. Drumul spre școală a fost și mai inconfortabil; nimeni nu spunea vreun cuvânt, in timp ce Alex palavragea despre tot si nimic. Când am intrat în parcarea scolii, am luat-o la fuga din mașină și am mers spre dulapul meu, departe de toți.

"Deci..." mi-a spus Alex cand m-am asezat langa el la ora de anatomie. "De ce ai fost atât de grăbită în dimineața asta? Nu m-ai auzit când te-am strigat?"

"Scuze, trebuia sa-i spun lui Riley ceva, inainte sa plece acasă. Era ceva foarte important." m-am simțit rău, ca-l minteam pe Alex, dar nu voiam sa-i rănesc sentimentele. Nu era ca nu eram atrasa de el. Și nu era ca nu am fost fericita de ce s-a întâmplat noaptea trecuta, pentru ca evident ca eram. De fiecare data când mă gândeam la ce s-a întâmplat, simțeam fluturi în stomac. Lucrul care mă deranja era ce credeau restul băieților despre mine. Nu voiam ca ei sa mă urască.

"Oh, bine." mi-a răspuns Alex, de parcă se simțea bine. Mi-a rânjit , iar eu i-am zâmbit înapoi.

Domnul Piper a intrat și ne-a spus sa facem liniște. Eu și Alex ne-am îndreptat atenția spre tabla, nu înainte ca el sa-si incolaceasca mâna cu a mea.

*******

"Jackie!" am auzit pe cineva strigandu-ma pe hol. Mi-am intors capul sa vad cine e si am vazut-o pe Skylar alergand cu viteza maxima spre mine.

"Hei Sky." am spus eu cand m-a ajuns. "Care-i treaba?"

"Nu o sa iti vina sa crezi." a spus el incercand sa isi recapete suflul. "Ce tocmai mi s-a intamplat.

"Ce?" am intrebat eu ridicand o spranceana.

"Danny m-a chemat la o intalnire. A fost atat de dulce si magic. Arata atat de adorabil cand m-a asteptat azi dimineata langa dulapul meu cu o duzina de trandafiri!" a chitati Skylar.

Gura mea s-a deschis instantaneu si ma uitam la el neincrezatoare. Danny e gay?

"Dar in fine, trebuie sa merg la ora. Aveam nevoie doar sa spun cuiva." a spus el zambind dupa care a plecat in directia opusa.

"Stai!" am strigat dupa Skylar. "Te referi la Danny Walter?" dar era deja departe, lasandu-ma pe mine in urma stand in hol ca o idioata.

Nu pot sa cred. Danny l-a invitat pe Skylar in oras? Nu mi s-a parut niciodata gay, dar asta explica de ce era asa de timid in legatura cu marea lui iubire de ieri. Vroiam sa aud adevarul de la Danny asa ca mi-am scos telefonul pentru a-i da un mesaj: Ne intalnim in biblioteca la pranz! Acelasi loc ca ieri.


Apoi mi-am pus telefonul la loc si m-am indreptat spre clasa.

******

Dadeam din picior nelinstita, asteptandu-l pe Danny la masa unde am mancat pranzul ieri. Dupa ce mi-a spus Skylar ce i s-a intamplat, nu am mai putut sa fiu atenta la ore.

Danny a intarziat 5 minute si asta ma enerva la culme! Cand insfarsit a iesit de dupa un raft nu am mai putut sa ma abtin.

"Esti gay?" aproape am strigat la el. Oops, asta cred ca a fost dur.

"Ce?" a intrebat Danny, fata lui plina de confuzie.

Am luat o gura de aer si m-am calmat. "Esti gay?" l-am intrebat din nou, cu vocea mai linistita pentru nivelul bibliotecii.

"Um, nu." a spus Danny incruntandu-se. "Ce ti-a dat ideea asta?"

"Oh." am spus eu simtind-ma proasta. Presupun ca am sarit direct la concluzii. Obrajii mei s-au facut rosii si mi-am indreptat privirea in jos spre papuci.

"Crezi asta pentru ca sunt conducatorul clubului de drama?" a intrebat el sunand putin suparat.

"Nu, nu! Chiar deloc." am spus eu scuturandu-mi capul.

"Pai?" a intrebat el indemnandu-ma sa continui.

"Prietenul meu Skylar a venit azi si mi-a spus ca l-ai invitat in oras. Avea un buchet mare de flori si am crezut ca mi-ai ascultat sfatul."

Danny a inceput sa rada. "Esti asa simpatica, Jackie! Probabil vorbea de Dan Rider. Este un senior."

"Corect." am spus eu simtindu-ma si mai proasta."Deci, despre cine vorbeai ieri?" Danny a incetat sa mai rada si a rosit."Oh haide! Te rog spune-mi?" am implorat eu.

"Numele ei e Katie. O sa joace in piesa de primavara cu mine." a spus el evitandu-mi privirea si muscandu-si buza.

"Aw e atat de dragut! Deci ai invitat-o deja?" am intrebat eu zambind.

"Nu." a spus Danny umerii lasandu-se."Imi e prea frica.Daca spune nu? Apoi o sa trebuiasca sa lucrez cu ea pentru tot restul productiei si sa ma simt ca un idiot. Ar fi prea ciudat,"

"Danny." am spus eu punandu-mi mana pe umarul lui pentru a-l consola."Esti un baiat grozav. Orice fata ar fi bucuroasa sa fie iubita ta."

"Da!" am spus eu."Daca e indeajuns de proasta incat sa zica nu, e pierderea ei."

"Multumesc, Jackie." a spus Danny increzator.

"Stii, niciodata nu mi te-am imaginat ca actor." i-am spus eu.

"De ce?" 

"Nu stiu, esti foarte rezervat. Nu te pot vedea pe scena jucand in fata atator oameni."

"Presupun." a spus el ridicand din umeri."Dar nu e atat de diferit acolo sus. Actoria te lasa sa intri in papucii altei persoane. Pe langa asta, nu e ca si cum as avea o conversatie cu vreunul din oamenii care se uita."

"Asta e ciudat." i-am spus eu dand din cap. " Mai bine as avea o conversatie cu un strain decat sa joc in fata a sute de persoane."

"Pai va trebui doar sa vii sa ma vezi." a spus el desfacand punga mea de pranz.

"Hei, ia-ti si tu una!" am spus eu incercand sa imi recapat sandwich-ul.

"Deci tu si Alex, huh?" a intrebat el luand o gura mare din zeitatea mea de sandwich cu unt de arahide.

Am inghetat. De unde stie ce s-a intamplat?

"Haide Jackie, toata lumea stie despre voi doi."

"Cum?" am intrebat eu socata.

"L-ai vazut azi la micul dejun? Nu l-am mai vazut atat de fericit de ani buni."

"Asta nu inseamna ca e ceva intre noi." am spus eu desi amandoi stiam ca este.

"Sigur ca nu este." a spus el clatinandu-si capul. "Continua sa visezi la asta."

_____________




My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAWhere stories live. Discover now