Chapter 46 2.

5.3K 411 38
                                    

Ma simteam atat de relaxata cand apa rece curgea pe spatele meu, si mi am trecut degetele prin parul meu imbibat cu apa , ridicand greutatea de pe gatul meu. 

 "Jackie! Te-am batut!" Benny a spus. 

 "Si acum?" am raspuns stropind in directia lui. "Pai ghici ce? Tu esti." si l-am atins pe umar. 

 "Stii de ce imi aduce aminte vremea asta?" Jack l-a intrebat pe Jordan, tinandu-si mainele pe dinafara si referindu-se la spatiul din jurul sau. "In Piratii din Caraibe 3, cand ei s-au luptat cu sabiile pe vas in  timpul unei furtuni nebunesti." 

 "Sunt destul de sigur ca asta se intampla in fiecare film, idiotule dar ai dreptate." Jordan ridica o matura invartind-o prin fata fratelui sau. " En garde!" 

 Jack a ranjit si a smuls un bat din stratul cu flori. Cei doi si-au continuat lupta pe lemnul umed al verandei, pretizand ca este puntea unei corabii de pirati. 

 "Trebuie sa fiu capitanul." Jack a spus. 

 "Ai ochelari." celalalt a spus. "Te face sa pari ca esti un ratat. Capitanii nu sunt niciodata ratati." si cu asta l-a impins de pe veranda pe fratele lui cu batul. Jack a cazut intr-o balta cu apa, aruncand noroi peste tot.

"Ha, arata ca si cum ai facut pe tine."L-a tachinat Lee in timp ce Jack se ridica.

"Arata de parca ai facut pe toata fata ta." a raspuns Jack incrucisandu-si bratele.

Danny care a venit pe veranda pentru a lua o minge de fotbal, a iesit din nou in ploaie. "Din pacate, prietene,"i-a spus fratelui sau mai mic,"Asta nu are nici un sens." L-a batut pe Jack pe cap si i-a pasat mingea lui Isaac.

"Hey Jackie!" Alex a zis alergand spre mine. "Am sa te prind eu!" 

 "Ahhh!" am tipat si am luat-o la goana in directia opusa incercand sa evit sa fiu prinsa. 

Apa mi-a stropit genunchii in timp ce am calcat pe iarba uda. L-am simtit pe Alex venind din spate asa ca m-am uitat peste umar.

"Jackie fii atenta!" a strigat Danny. M-am intors din nou si am vazut mingea lui venind direct spre mine asa ca m-am oprit ca sa o prind.

Alex pe de alta parte, nu a avut o reactie la fel de rapida si s-a ciocnit de mine. Amandoi ne-am rasturnat.

Amandoi ne-am tinut respiratia pentru un moment, apoi am izbucnit in ras.

"Acesta este cel mai amuzant moment pe care l-am avut vreodata." A spus Alex de deasupra mea.

"Hei, voi, scarbosilor!" Lee a strigat in directia noastra, "Luati-va o camera."

Alex a ranjit, s-a aplecat in jos si si-a presat buzele de ale mele. Buzele mele i-au raspuns imediat si mi-am infasurat mainile in jurul gatului sau. Prin hainele noastre ude de la ploaie, i-am putut simti toti muschii de pe umeri si spate.

Iubitul meu s-a retras pentru un moment, "Tu esti." Mi-a soptit in ureche.

"Alexander Michael Walter!" Katherine a strigat de pe veranda.

"Rahat." A soptit, facandu-mi inima sa se opreasca.

****

Oprind apa calda, am iesit din dus. Oricat de mult as fi stat sub apa fierbinde, nu pare sa-mi fi spalat rusinea ce o simt.

Katherine m-a adus pe mine si pe Alex in bucatarie si ne-a pus sa stam jos in hainele noastre inca ude. Am tremurat in locul meu, dar nu pot spune daca a fost din cauza pielii mele reci sau a furiei din vocea lui Katherine. Surprinzator, nu a tipat, dar a suierat la noi precum un sarpe, ochii ei ajungand niste fante subtiri.

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAWhere stories live. Discover now