Capitolul 20

2.2K 166 3
                                    


"Pai, nu ma asteptam la asta," a spus Isaac. Si-a dat jos sapca de baseball si si-a ciufulit parul frustrat, dupa care si-a trantit inapoi sapca pe cap.

Stateam pe marginea patului cu fata in maini. "Nu mai spune," am mormait. "De ce crezi ca am incercat atat de tare sa te opresc din a-i da mesaj?"

Seara trecuta dupa ce am auzit conversatia lui Jackie cu fratele meu, m-am retras in camera. In  loc sa ma duc la somn, am stat toata noaptea si m-am holbat la tavan ascultand traficul. Nu am dormit deloc.

Am planuit sa ma ascund in camera toata ziua, dar cand s-a facut dimineata, eram disperat dupa cafea. Am cautat prin toate dulapurile o cana pentru cafea cand Jackie a intrat in camera. Nu am scos un cuvant, dar i-au trebuit doua secunde sa-si dea seama ce caut. A luat o cana din suportul de langa chiuveta si mi-a intins-o zambind.

Chiar si-a cerut si scuze.

Imi pare rau pentru aseara, Cole. Stiu ca ai incercat sa imi fii prieten. Am fost putin cam artagoasa."

Chiar daca eram complet socat de scuza ei, schimbarea lui Jackie de stare nu era ceea ce ne ingrijora pe mine si pe Isaac. Problema noastra a intrat pe usa chiar la pranz.

"Kyle!" a strigat Jackie incantata cand el a intrat in sufragerie. Tocmai terminaseram de strans lumanarile de seara trecuta.

"Jackie," a raspuns razand cand ea s-a aruncat in bratele lui.

Degetele mele s-au incordat in pumn, dar l-am ascuns repede la spate.

"Mi-a fost atat de dor de tine. Cum a fost calatoria?"

"Mereu e putin ciudat avand in vedere ca nu vorbesc mandarina, dar pe langa asta a fost grozav." s-a departat putin de Jackie si s-a batut pe umar. "Am si un tatuaj."

"Ai facut ce?!" a exclamat Jackie. I-a ridicat maneca si si-a trecut degetele peste piele. "Unde?"

"Ha, te-am prins!" a ras si a piscat-o de nas.

Aproape m-am inecat iar Kyle s-a uitat spre sursa zgomotului. Rusinat, m-am prefacut ca tusesc.

"Oh, hei." a spus.

A incercat sa o traga pe Jackie mai aproape, dar ea s-a intors cu o privire vinovata. "Cole, am uitat complet." si-a dat cu palma peste frunte.

"Yeah..." m-am oprit incrucisandu-mi mainile.

"Kyle," a spus Jackie aducandu-l mai aproape de mine, "El e Cole. Cole, Kyle."

Amandoi ne-am uitat, masurandu-ne unul pe celalalt. Kyle era mai inalt decat mine dar eram sigur ca il puteam bate. Tipul era o puicuta, absolut nici un muschi. Aproape am ras. Lui Jackie ii placea tipul asta?

Ochii lui s-au marit. "Cole Walter?"

"Unicul si inegalabilul." am raspuns ranjind.

"Nu o sa dati mana unul cu celalalt sau ceva?" a intrebat Jackie confuza.

Mi-am inclestat dintii. Chiar nu vedea problema? Iubitul ei si, intr-un fel, fostul ei iubit sa dea mana? Asta nu se va intampla. Adica, voiam sa il pocnesc pe tip dupa ce am vazut ca o imbratiseaza pe Jackie.

"Deja ne cunoastem." i-a spus Kyle lui Jackie. S-a uitat la mine pentru o secunda inainte sa se uite in jos la ea. "Tii minte? In croaziera?"

"Pai, da..." a spus ea. "Dar nu cred ca ati facut cunostinta cum trebuie."

Am oftat. "Ma bucur sa te cunosc, Kyle." am spus si am intins mana. Chiar daca imi doream atat de mult sa fiu nepoliticos, trebuia sa ii arat lui Jackie ca pot fi baiat bun.

L-a inghiontit pe Kyle. El a marait dar a intins mana spre mine.

"Grozav!" a batut Jackie fericita din palme.

"Pai, se pare ca te simti mai bine," a ras Kyle.

Fata mea si-a pierdut culoarea.

"Despre ce vorbesti?" a intrebat Jackie uitandu-se in sus. "Sunt bine."

Kyle s-a incruntat. "Mi-ai dat mesaj si..." s-a oprit. Apoi s-a uitat la mine cu ochii mariti.

Cand nu am spus nimic, si-a presat buzele intr-o linie. "Las-o balta, babe. Chiar eram obosit aseara."

"E ok, inteles. Eram doar trista ca nu ai putut veni." Jackie si-a strans mainile in jurul abdomenului lui si si-a lasat capul pe pieptul lui.

Oh rahat. Exact asta incercasem sa evit. Isaac avea sa manance bataie cand se trezea.

Kyle s-a uitat la mine in timp ce a raspuns. "Si mie imi pare rau. Mi-ar fi placut sa te vad."

De ce nu spunea nimic? Sigur s-a prins ca nu Jackie i-a dat mesaj.

Deodata Kyle a inceput sa zambeasca uitandu-se spre ea. "Am o idee. De ce nu dam o petrecere de bun venit aici in seara asta?"

Inapoi in prezent, Isaac s-a oprit din plimbat prin camera si s-a asezat pe pat langa mine. "Imi pare rau, omule. Nu m-am gandit la asta. Macar Kyle nu i-a spus nimic lui Jackie, nu?"

Mi-am inchis ochii si m-am lasat pe spate. "Nu stiu. Trebuia sa vezi cum se uita la mine. Trebuie sa fie un motiv pentru care nu a spus nimic. Cred ca are ceva planificat pentru petrecerea din seara asta."

"Ne gandim la ceva. Pe langa asta, as putea mereu sa sun pentru ajutoare. Patru creiere impotriva unuia vor reusi ceva."

"Brook si Dana?" am intrebat surprins.

Isaac a ridicat din sprancene spre mine si a cautat in lista de contacte. "Pai nu mai cunosc alte domnisoare sexi din New York... inca."

"Ai numarul lor?"

"Ei haide, Cole. Nu a fost atat de greu. Ti-ai pierdut indemanarea." a ras Isaac si a apasat butonul de apelare.




My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum