2.

5.4K 359 16
                                    

Dimineata urmatoare am fost ultima care s-a dat jos din pat. Lee, care de obicei se da jos greu din pat, sa ia micul-dejun cu mine. Toti ceilalti mancasera deja. 


 Vasul era andocat de pe tarm pe una din insulele lor private. Cand Lee si cu mine am terminat din a ne umple gurile cu o gramada de clatite cu ciocolata, am alergat din barca pentru a intalni restul familiei. 

"Esti incantat?" l-am intrebat pe Lee cand am pasit pe doc. Soarele era cald pentru bratele mele goale si facea ca luminoasa apa albastra sa straluceasca. 

"La naiba, da." Lee a raspuns cu un zambet imens in timp ce s-a aplecat peste balustrada din lemn pentru a se putea uita mai bine la apa. 

"Este atat de limpede incat poti vedea pana la fund. Uita-te la pesti." 

Cercetand zona, am putut vedea nisipul alb care trebuie sa fie la cel putin 7 metri sub noi, bancurile de pesti care mergeau incoace si incolo. "E grozav si apa arata perfect pentru scufundari." 

"Oh, frate, vreau sa fac asta!" Lee a spus aratand inspre apa. Atentia lui parea minima ochii lui se duceau de la un lucru la altul. 

"Jet ski-ul e o binecuvantare." I-am spus in timp ce ne uitam la un val lovind golful. 

"N-am mai incercat inainte. Ieri a fost prima data cand am vazut oceanul." Lee a raspuns in timp ce am coborat restul docului spre nisipul alb al plajei. 

"O sa-l iubesti." I-am spus, gandindu-ma la amintirile frumoase pe care le aveam cu oceanul impreuna cu familia mea. 

Cand in sfarsit am zarit clanul Walter printe ceilalti turisti deja se bucurau de plaja, doamna Walter verificand ce vrea sa faca fiecare. 

Lee i-a spus rapid matusii sale ca vrea sa incerce jet ski-ul impreuna cu Mr. Walter si Alex. 

Mrs. Walter si Cole s-au dus sa faca scufundari. Oricat de mult mi-as fi dorit sa merg sa inot in apa calduta cand m-am intrebat daca asta este ceea ce vreau, mi-am scuturat capul in semn de nu. 

Mai era o singura activitate ramasa si Mrs. Walter platise deja pentru toate activitatile. Deci a trebuit sa ma duc in excursia pe jos prin padure, chiar daca as fi fost mai multumita sa raman la plaja. 

Will, Haley si Isaac meregeau si ei, ne-am facut drumul nostru spre iesirea de pe plaja unde trebuia sa ne intalnim ghidul. 

Isaac s-a uitat morocanos cand am inceput sa ne facem propriul drum printe copaci. Nici eu nu eram incantata de bazaitul constant al insectelor pe langa pielea mea, iar umiditatea imi facea parul sa se lipeasca de partea din spate a gatului meu. 

Pe de alta parte, proaspetilor casatoriti pare sa le placa plimbarea prin padure, tinandu-si mainile impreunate. La fiecare cinci minute Haley ma punea sa le fac cate o poza langa un copac sau vreo piatra care arata exact ca cea dinainte.

Din nou ghidul nostru, care parea determinat sa urce pana in varful muntelui, s-a oprit sa ne arate lucruri. Uneori era o ciudata, planta interesanta sau un animal ascuns printre copaci.

Isaac s-a impiedicat de un trunchi de copac in timp ce jungla devenea mai aglomerata iar eu am incercat sa nu chicotesc. Pana acum, modul in care mainile lui s-au zbatut in aer a fost singura parte amuzanta din dimineata asta.

"Nu e amuzant." s-a rastit el stergandu-si o pata de noroi din genunchi.

"Scuze Isaac. O sa incerc mai tare sa nu rad data viitoare cand te umilesti singur, pentru ca stiu ca tu ai face la fel pentru mine." am raspuns razand. 

"Grozav, asta ma face sa ma simt mult mai bine." a spus, cuvintele lui fiind mai ascutite.

"Dumnezeule, cineva e morocanos." am spus facand un pas in spate cand  Isaac a ridicat creanga. Nu vroiam sa o arunce in spate si sa ma loveasca peste fata.

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAWhere stories live. Discover now