Capitolul 13

2.8K 243 13
                                    

Am tacut pentru un moment in timp ce ma uitam la Alex care se holba la mine, fruntea lui incruntata. Uitandu-ma la mine in coltul ecranului si am inspirat adanc. Aratam ca un rahat, si Alex probabil a vazut. Fata mea era pala si parul era murdar. Dumnezeule, cum s-a intamplat asta atat de repede? Inchizandu-mi ochii ca sa nu trebuiasca sa ma mai uit la mine, am lasat sa iasa aerul pe care il tineam in mine pe nas.

"De cand," am spus.

"De cand stiu eu sau de cand sunt impreuna?" a intrebat Alex ezitant.

Mainile mele imi tremurau in poala."De cand-" m-am oprit, cuvintele chinuindu-ma. "De cand sunt impreuna?" Intrebarea m-a lasat fara aer.

Alex s-a uitat terifiat. "Omule, chiar vrei sa-"

"De cand, Alex?" am cerut, ridicand vocea. O bucata de podea a scartait iar eu am scancit, dorindu-mi sa nu fi fost atat de zgomotos.

"Aproape doi ani." a mormait rapid.

Daca as fi baut apa sau suc, l-as fi scuipat pe ecran. Socul probabil s-a afisat si pe fata mea pentru ca Alex a oftat.

"Ti-am spus ca nu ai vrea sa stii." a spus, dandu-si parul la o parte de pe fata.

Voiam sa raspund, dar cand am deschis gura nu a iesit nimic. Jackie a fost intr-o relatie de aproape doi ani? Asta nu avea sens. Jackie si cu mine aproape am fost impreuna in vacanta de Craciun de acum doi ani... doi ani in care totul s-a dus de rapa.

"Arati dragut in seara asta." i-am spus, dandu-i parul la o parte din ochi. Era prins in genele ei mari si negre care ii inconjurau ochii intensi.

"Port vechiul tau tricou si o pereche de blugi." a spus.

"Exact." am spus, jucandu-ma cu bata tricoului. Ma facea sa zambesc cand purta hainele mele, pentru ca era ca o declaratie; era fata mea.

Eram unul langa altul in patul meu dupa ce am terminat filmul. Nici unul dintre noi nu s-a uitat la el. Jackie motaia pe pieptul meu, iar eu eram prea concentrat sa ma uit cum doarme. Genericul inca mergea, oferind o stralucire camerei.

M-am intins mai bine pe pat. Asa ne-am petrecut aproape toata vacanta de Craciun, doar bucurandu-ne de compania celuilalt. Pentru ca o vedeam pe Jackie in vacante si vara, mi-am planificat aproape fiecare moment cu ea.

"Nu conteaza ce porti, Jackie," am adaugat in timp ce mi-am pus mainile in parul ei. "Felul in care ochii tai incearca sa ramana deschisi cand esti somnoroasa e adorabil. Felul in care roseata din obrajii tai imi umple stomacul de fluturasi. Felul in care te intinzi in bratele mele ma face sa ma simt acasa. Totul la tine ma face fericit."

Jackie si-a inchis ochii si a zambit. "Asta a fost cea mai siropoasa dar si cea mai romantica fraza pe care mi-ai spus-o vreodata."

"Nu mai spune la nimeni." am spus piscand-o de nas. "Nu pot sa imi pierd statutul de baiat cool." Usor, mi-am presat buzele de fruntea ei.

Ochii ei s-au deschis iar eu m-am retras, inhaland mirosul ei de capsuni.Ne-am uitat unul la altul pentru un moment, fetele noastre la cativa centimetri distanta una de cealalta. Genericul s-a terminat deodata, lasand camera in intuneric complet.

Orbeste, mi-am pus buzele pe ale ei. Jackie mi-a raspuns rapid, miscandu-si gura peste a mea. Am tras-o pe Jackie cat de aproape era posibil. Iubeam cum se simtea corpul ei presat de al meu.

Si-a dus o mana dupa gatul meu si s-a jucat cu parul de pe ceafa. Cealalta mana a ei urca si cobora pe bratul meu.

Fara sa astept permisiune, mi-am impins limba in gura ei. Am gemut cand Jackie mi-a muscat buza, intensificand sarutul. Mi-am lasat mana sa coboare pe spatele ei, am bagat-o in buzunarul blugilor ei. Am prins-o de fund si am tras-o peste mine.

"Jackie..." am spus ragusit.

"Coley poo." m-a tachinat, muscandu-ma pe gat. Am mormait frustrat si am mutat-o, stand deasupra ei.

"Stii ca nu imi place cand imi spui asa." am spus ingropandu-mi fata in spatiul dintre umarul si gatul ei. Jackie s-a foit sub mine.

"Cole opreste-te!" a scancit. "Gadila."

M-am retras si m-am uitat in jos la ea. Dumnezeule, esti atat de frumoasa, m-am gandit. Jackie a zambit sfios spre mine, ceea ce m-a facut sa ranjesc.

"Nu stiu cum ma mai simt in legatura cu tricoul ala." i-am spus. "Cred ca ai arata mai bine fara el." am tras tricoul peste capul lui Jackie in timp ce ea a ridicat mainile si le-a  scos din maneci.

Apoi, cu o miscare rapida, mi-am scos tricoul aruncandu-l langa cel al lui Jackie. Uitandu-ma la buricul ei, am sarutat-o pana la gat.

"Cole..." a spus, expirand tremurat. Apucandu-ma de par, mi-a tras capul din nou spre buzele ei. Erau rosii si calde de la sarut, si mi-am trecut limba peste ele. Am continuat pentru inca 10 minute inainte sa ma opresc si sa imi desfac cureaua.

"Ce faci, Cole?" a intrebat Jackie, ridicandu-se deodata.

M-am uitat la ea confuz. "Credeam ca o sa- pai, stii tu..." m-am oprit.

Jackie s-a incruntat."Si de unde ti-a venit ideea asta?" Intinzandu-se peste pat, a ridicat un tricou.

"Hmm- pai, nu stiu. Poate cea mai intensa sesiune din viata mea?" Stiam ca nu trebuia sa ma rastesc la ea, dar de ce era asa? Nu era ca si cum as fi fost un strain la o petrecere. Ne stim de doi ani intregi. Chiar daca nu a spus-o niciodata, eu o consideram iubita mea.

"Cole, nu esti iubitul meu." a spus tragandu-si tricoul pe ea.

"Ce naiba ar trebui sa insemne asta? De cand ai venit aici ti-ai petrecut timpul cu mine. Nu inteleg de ce nu vrei sa fim impreuna!" am sarit de pe pat. Puteam simti furia pompandu-mi in veme.

Jackie si-a acoperit fata cu palmele. "Cole, am vorbit despre asta."

"Am vorbit despre ce, Jackie?" am tipat aruncandu-mi mainile in aer. "Ca locuiesti prea departe? Ii pot face fata distantei."

Inca nu a raspuns. In loc de asta, s-a uitat in alta parte si am realizat despre ce era vorba. "Inca ai nevoie de timp sa te vindeci? Au trecut doi ani Jackie! Nu o sa mai fii cu nimeni pentru ca ti-a murit familia?"

Imediat ce am spus asta, mi-am dat seama ca nu ar fi trebuit. O figura indurerata a trecut peste fata ei, dar a fost rapida si s-a controlat. S-a uitat la mine rece.

"Cum poti spune asta, Cole?" a sasait. S-a ridicat de pe pat si s-a uitat la mine de pe partea cealalta.

"Imi pare rau, Jackie." i-am spus. "Doar ca-"

"Nu Cole. Asta a fost prea crud. Intotdeauna-"

"Serios?!" am spus aruncandu-mi mainile in aer. "Mereu e vina mea nu? Perfect, micuta Jackie nu face niciodata nimic gresit pentru ca familia ei a murit."

Puteam vedea cum se formeaza lacrimi in ochii ei, dar nu m-am oprit. Nu eu eram singurul vinovat. "Nu poti juca asta toata viata! Nu e corect ca tot continui sa ma folosesti, dar nici nu vrei sa fii cu mine, Jackie!"

Inspirand adanc, am inceput sa ma calmez. Am spus tot ce aveam pe inima.

"Asta simti?" a intrebat dupa un moment lung de liniste."Ca te folosesc?"

"Uneori." am soptit.

"Bine." a spus Jackie. "Atunci o sa ma opresc din a te 'folosi;. Nu mai vreau asta." mi-a rupt tricoul si l-a aruncat pe jos inainte sa iasa din camera mea.

"Bine!" am tipat in urma ei. 

Asta a fost ultima oara cand am vorbit cu ea inainte sa ma mut la New York. Pentru restul vacantei de Craciun, Jackie s-a tinut inchisa in camera.

Cum a putut sa gaseasca un iubit atat de repede dupa cearta noastra? A mai vorbit cu el inainte? El era motivul pentru care ea a luat-o razna?

Apoi stomacul meu s-a innodat la un alt gand: Il stiam?

"Alex" am soptit, respiratia mea fiind greoaie. "Cine e? Il cunosc?"

Fratele meu mi-a oferit o privire de consolare. "Imi pare rau, Cole. Da, il cunosti."

____

Double update yay 



My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum