Chapter 23- Starry Night

6.2K 549 26
                                    

Pentru un scurt moment l-am lasat pe Cole sa isi miste buzele pe ale mele, umede si cu gust de bere. Apoi, simturile mele si-au revenit si l-am impins de langa mine. "Wha, ce faci?" m-am balbait eu. "Ai o, o prietena."

Cole doar a ras si a traversat din nou cercul spre locul lui."Nu-i nimic Jackie, am primit ceea ce am vrut."

Toata lumea a stat in liniste pentru un moment, uitandu-se la Cole. Chiar daca cele cateva doze de bere ma afectau, stiu ca ce a zis nu a fost tocmai corect din partea lui.

M-am ridicat cu greu de jos si am plecat de langa locul de joc incercand sa nu cad pe jos. Nu imi mai doream sa joc.

"Ce am spus?" l-am auzit pe el intreband de parca nu ar avea nici o idee despre situatie.

"Esti un idiot, Cole."i-a spus Isaac. 

M-am riscat si am aruncat o privire in spate, vazandu-l pe Isaac ridicandu-se si impingandu-l inapoi jos pe Cole. Fata lui inca parea confuza iar mainile lui erau larg deschise intrebandu-se ce a facut.

Invartind manerul dur, am deschis usa si am iesit pe veranda.

"Ma duc sa o aduc." cuvintele lui Isaac au fost ultimele pe care le-am auzit, dupa care usa s-a inchis si am ramas singura cu gandurile mele.

Cimentul era vechi, calcand pe el in timp ce mergeam spre masina unde ma puteam ghemui pana vroia toata lumea sa plece. La jumatatea drumului m-am impiedicat de ceva iar genunchii mei au cedat.

Cazand intai cu fata de pamant, am putut sa simt gustul sangelui acolo unde mi-am muscat buza, dar eram prea ametita ca sa mai simt durerea. Cu dificultate m-am intors pe spate si m-am uitat la cer. Luna era mai mare si mai stralucitoare decat am vazut-o vreodata, insa stelele mi-au captivat atentia. Niciodata in viata mea nu am vazut niste puncte atat de clare si luminoase pe un fundal atat de negru.

Apoi am lasat lacrimile sa curga, cazand din colturile ochilor mei si rostogolindu-se pe fata mea pana pe ciment. Nu plangeam din cauza lui Cole, sau pentru ca eram beata. Nu plangeam dupa New York care avea un cer total diferit de cel sub care ma aflam.

Plangeam dupa oamenii de care imi era dor, nu pentru cei cu care eram blocata acum. Vroiam sa imi aud sora razand in situatia asta oribila, tatal meu sa ma pedepseasca pentru fapta mea rea, si mama sa ma imbratiseze strans in timp ce plageam.

Usa cabanei s-a trantit din nou inchisa, avertizandu-ma de venirea lui Isaac, dar eu am continuat sa ma uit la cer, lacrimi curgand inca siroaie.

"Haide, Jackie." a spus Isaac tinand o mana intinsa ca sa ma ajute. M-am uitat la mana lui pentru o clipa si am incercat sa o ridic pe a mea insa era prea grea, iar capul meu a inceput sa se invarta din nou si din nou. Cand nu i-am apucat mana, el s-a aplecat si m-a ridicat.

"Imi pare rau." a spus el cuprinzandu-ma intr-o imbratisare inconfortabila. Capul meu se invartea mai tare acum, dar stiam ca isi cere scuze pentru varul sau; el nu intelegea de ce eram intr-adevar suparata.

"Parintii mei..." s-a oprit pentru un moment. "Nici ei nu sunt aici."

Eram concentrata pe cuvintele sale in timp ce el m-a batut ciudat pe spate. Vroiam sa aflu mai multe dar el s-a retras pentru a se uita la fata mea.

"Ala e sange?"a intrebat el cand mi-a vazut buza. Si-a ridicat o bucata de tricou si mi-a sters usor urma de sange.

"Cazut."a fost tot ce am putut sa spun inainte sa il imbratisez strans din nou.

"Bine."a spus el chicotind usor."Sa te ducem la masina."

*******

Cred ca a fost o groapa in drum pentru ca masina a inaintat rapid, trezindu-ma in timp ce am cazut de pe bancheta din spate.

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum