Chapter 22- I'm a great kisser!

5.9K 533 39
                                    

"Te rog?Promit ca o sa fie distractiv." a spus Isaac. Toata lumea a aprobat din cap. Stateam toti intr-o casa abandonata pana la care ne-a luat o ora sa ajungem. Credeam ca locul e ciudat, dar Cole mi-a spus ca era cel mai grozav loc unde puteai veni cand chiuleai. Mi-a spus ca au fost date chiar si cateva petreceri inainte.

Casa arata de parca generatii de liceeni au folosit-o. Erau cateva lazi si niste scaune de camping pe care puteam sta, si o masa pe care puteam juca pong. Intr-un colt de camera era o gramada de saci de dormit si paturi, impreuna cu o cutie pe care erau scrijelite cuvintele trusa de supravietuire. Inauntru era o colectie intreaga de baterii, lumanari, pahare de plastic, un deschizator de sticle si chiar o lanterna.

Cineva chiar a stat ceva timp sa ordoneze toate astea, probabil pentru vreo petrecere; erau globuri atarnate de tavan si instalatii de Craciun pe pereti, dar nu functionau pentru ca nu era electricitate in cladire.

"Nu stiu.." am spus eu incet incercand sa ma concentrez. Era greu sa gandesc cand simteam ca mi se invarte capul.

"Dar trebuie sa joci!" a spus Cole entuziasmat."Daca nu joci atunci vor fi doar doua fete." Tot grupul incerca sa ma faca sa joc "Invarte sticla"  , dar ma simteam inconfortabil.

Toata lumea s-a prezentat pe drum, insa tot nu ii cunosteam. Fata de la ora de arte era Cat si a adus-o cu ea si pe prietena ei Molly. Doi dintre prietenii lui Cole din echipa de fotbal, Nick si Steve, dar nu imi aduceam aminte care e care. Si mai era prietenul lui Isaac pe nume Elijah care mi s-a parut destul de infricosator cu privirea ciudata si piercing-ul din buza.

Sa jucat Invarte sticla suna ca cel mai imatur lucru de facut avand in vedere ca majoritatea de aici erau mai mari. Poate imaturitatea avea legatura cu gramada de doze si sticle care stateau in colt.

"Daca nu joci atunci o sa fac tot posibilul sa te enervez in orice mod. O sa te urmaresc pe hol de la o clasa la alta, o sa mananc la pranz cu tine si prietenii tai, chiar o sa stau la tine in camera cand o sa incerci sa iti faci temele." a spus Cole cu o privire amenintatoare.

"Nu suna chiar asa rau." i-am spus eu. Exceptand ultima parte. Nu pot sa il las sa ma distraga in timp ce imi fac temele. Toata lumea a ras. Oh, Doamne. Tocmai am spus aia cu voce tare? 

"Imi place ideea, Jackie." a spus Isaac. "Poate ar trebui sa ii strecuram cate o bauturica in apa de la cina." I-am raspuns scotand limba la el.

Cumva m-au convins sa joc. Stateam toti cu picioarele incrucisate, intr-un cerc, cu o sticla in mijloc.

Cat a fost prima care a invartit si a cazut la Isaac. Ea a ras si a mai invartit o data, cazand pe Nick.

"Hei!" s-a plans Isaac. "Nu poti face asta." Cat a ridicat o spranceana.

"Walter." a spus ea."Te-am sarutat de destule ori incat sa stiu ca mai bine l-as saruta pe acest aratos jucator de fotbal."

"Ce vrei sa spui? Sarut foarte bine."

"Cainele meu saruta mai bine ca tine."a spus ea dupa care s-a ridicat si l-a sarutat pe Nick direct pe buze.

A ajuns randul lui Elijah si in timp ce sticla se invartea ma rugam sa nu cada la mine. Cand a cazut pe Molly am oftat fericita. Elijah s-a intins spre Molly cu un ranjet pervers. Cand au terminat de sarutat a venit randul lui Cole. A invartit sticla si a cazut la Isaac.

"Ah, la naiba, nu." a spus Cole uitandu-se la varul lui dezgustat. Toata lumea a ras."Incerc din nou." a spus si a invartit iar.

Pulsul meu a incetinit odata cu sticla. Arata de parca se va opri la mine. Vreau sa ma sarute Cole? Ce va fi cu Alex? Un milion de ganduri imi treceau prin minte.

Oricum, in loc sa se opreasca la mine s-a oprit intre mine si Molly.

A fost liniste pentru un moment insa Cole a vorbit. "Trebuie sa aleg." a spus el inainte sa traverseze rapid cercul si sa isi zdrobeasca buzele de ale mele.

____________




My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAWhere stories live. Discover now