Chapter 45- Romeo and Juliet 2.

5.2K 441 30
                                    

Danny si-a dat ochii peste cap si a plecat de langa noi. „Sigur ca te pot lua. Chiar acum?"

M-am incruntat. Danny a condus masina mica pana la joc. Ceilalti membri ai familiei aveau alte locuri in care trebuiau sa ajunga. Will si Haley au luat Honda lor pentru a merge sa vada jocul de fotbal al lui Jack si Jordan, in timp ce Cole a luat duba pentru a merge la intalnirea lui Lee. Mr. Walter a fost la meciul de t-ball al lui Zack cu masina lui iar Mrs. Walter l-a dus pe Benny la cercetasi cu masina ei. Cu atat de multi membri in familie, toata lumea se imparte.

Inca am mai ramas 4. Cum o sa mergem acasa daca Danny pleaca?

„Ok. Ne vedem mai tarziu. Pa." A spus Danny intrerupand apelul si s-a intors din nou la noi. „Trebuie sa merg sa o iau pe Katie de la mall. Masina ei s-a stricat."

„Dar cum ramane cu restul jocului?" am intrebat eu.

„Poti sa ramai daca vrei." A sugerat Isaac. „Alex a venit pe bicicleta pana aici. Poate sa te duca el acasa daca vrei sa ramai."

**

„Ai fost grozav azi, babe." I-am spus lui Alex cand a venit langa mine dupa ce s-a terminat jocul. Au castigat meciul dupa 3 ture.

M-a tras intr-o imbratisare. „Multumesc Jackie. Chiar ma bucur ca ai venit."

Am incretit nasul si am incercat sa ma retrag. „Esti transpirat tot."

„Nu iti place asta?" a intrebat el razand si si-a strans mainile in jurul meu.

„Nu, Alex da-mi drumul!" am spus zbatandu-ma si razand in acelasi timp. Norii au acoperit soarele dogoritor acum ceva timp, dar aerul era inca umed facandu-ne corpurile sa se lipeasca.

„Unde au plecat ceilalti?" a intrebat el dandu-mi drumul.

„Masina lui Katie s-a stricat, asa ca Danny a trebuit sa se duca dupa ea. Am vrut sa raman, asa ca speram ca o sa ma duci acasa cu bicicleta. Nu esti prea obosit, nu?"

„Nu chiar." A spus el punandu-si o mana in jurul meu. „Ar fi o placere."

Am ajuns la jumatatea drumului cand a inceput sa ploua. Alex s-a oprit pe marginea strazii si a inceput sa fuga spre un pavilion chiar cand s-a luminat cerul.

Am sarit din spatele bicicletei si m-am dus sub acoperis ca sa scap de ploaie. Am luat o prinzatoare de par si mi-am dat parul la o parte de pe fata.

Dupa ce si-a rezemat bicicleta de peretele de caramizi, Alex si-a scos telefonul si a sunat acasa. Dupa o conversatie rapida cu cineva, s-a asezat la o masa de picnic care era acoperita cu graffiti. „Cineva vine sa ne ia."

Am aprobat din cap si m-am uitat spre iarba. „Ce e locul asta?" am intrebat.

„Era un patinoar in aer liber iarna." A spus Alex urmandu-mi privirea spre ceva ce era candva un patinoar.

M-am asezat pe banca si mi-am ingropat fata in maini, oftand zgomotos.

Alex s-a uitat confuz spre mine pentru un moment. „Oh stai, jucai hockey, nu?"

„Da." Am spus eu trista, gandindu-ma la perechea prafuita de patine care acum imi ocupau dulapul. „Am fost suparata cand am aflat ca scoala voastra nu are echipa de hockey."

Alex mi-a luat una dintre maini in a lui si mi-a mangaiat-o usor cu degetul lui mare. „Iti lipseste atat de tare?" m-a intrebat el.

„Nu prea m-am mai gandit la asta in ultimul timp, dar ar fi o metoda foarte buna de a scapa de stres. Sa zbori pe gheata e atat de pasnic."

Alex si-a pus bratele in jurul meu si m-a tras mai aproape. „Imi pare rau Jackie." A spus el. „Mi-as dori sa te pot vedea patinand." A inceput sa lase mici saruturi pe gatul meu. „Pot pune pariu ca esti grozava.

Mi-am intors capul pentru a-i intalni buzele. „Mi-as dori sa pot sa iti arat." Am soptit incet, buzele noastre fiind la cativa centimetri departare.

S-a mutat usor, ochii sai pe ai mei, si m-a sarutat. M-am intors din loc si mi-am asezat bratele in jurul abdomenului lui. Alex mi-a scos prinzatoarea de par desfacandu-mi coada si si-a bagat mainile in parul meu, dupa care a inceput sa ma sarute mai tare.

Aerul racoros se misca pe langa pielea mea facandu-mi pielea de gaina. M-am apropiat de Alex in timp ce el mi-a lins buza de jos. M-am retras pentru un moment, ridicandu-ma si asezandu-ma pe picioarele lui Alex, picioarele mele inconjurandu-i talia.

Gura mea s-a apropiat infometata de a lui si l-am simtit pe Alex zambind in sarut. I-am lasat buzele si am inceput sa ii sarut lobul urechii muscand usor pielea sensibila.

Alex a scos un mic geamat si mi-a strans mainile tare. Apoi, si-a ingropat fata in locul de langa gatul meu sugand pielea.

„Alex opreste-te." Am chicotit eu miscandu-ma. „Gadila."

„Oh da?" a intrebat el continuand sa ma acopere cu saruturi. „Si ce primesc in schimb?"

„Ce zici de o imbratisare mare?" am oferit eu, inca razand.

„Hmm..." s-a oprit Alex pentru un moment. Apoi, si-a ingropat fata la loc si a continuat ce facea. „Nu e de ajuns." A mormait el pe pielea mea.

„Alex Walter!" am spus eu, incepand sa ma doara burta de la atat ras. „Nu e amuzant."

Din ploaie s-a auzit un claxon iar Alex a tresarit. M-am ridicat si mi-am asezat tricoul care s-a ridicat de la ras.

Alex mi-a aratat un zambet obraznic dupa care m-a luat de mana si m-a dus spre iesirea din pavilion. „Putem termina asta mai tarziu." Mi-a soptit el si am iesit in ploaie.

Incercand sa ma acopar de ploaie, mi-am ridicat mana deasupra capului si am inceput sa fug spre masina. Am deschis portiera de la locul pasagerului si am inchis-o repede dupa mine.

„E o nebunie afara, huh?" am intrebat stergandu-mi apa de pe fata. Nu am primit nici un raspuns, m-am intors si l-am vazut pe Cole stand la volan. S-a uitat pe geam desi nu putea vedea nimic din cauza furtunii si tot nu a raspuns.

______


My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum