62. kapitola - Pro svou holku to udělám

2K 85 0
                                    

Jason se na mě usmál a krátce mě políbil. Sedla jsem si mu na klín a dala mu ruku do vlasů. Díval se mi do očí a pohladil mě palcem po bradě. "Miluju tě. Nikdy jsem tě milovat nepřestala a to i po tom, co jsi mě opustil a vrátil se sem," řekla jsem a usmála se na něj.

"Tessie, já tě taky miluju. Když jsem odešel, myslel jsem, že už tě nikdy neuvidím," cítila jsem, jak mi po tváři teče slza štěstí, ale Jason mi ji palcem otřel a dál se na mě díval. Moje babička měla pravdu. On mě stále miluje.

Bez zaváhání jsem ho políbila a Jason mi to vášnivě oplácel. Pak mě najednou zvedl, dost jsem se podivila, že mě zvedl tak lehce a nesl mě do schodů k jeho pokoji. Objala jsem ho kolem krku a nechala se nést. Cítila jsem vůni jeho kolínské a přímo jí hltala.
"Ty vždy tak krásně voníš," polichotila jsem mu.

"Ty voníš pokaždé po meruňkách," zasmál se, až jsem viděla jeho krásně rovné bílé zuby.

"To bude tím kondicionérem," zahihňala jsem se a pomohla mu otevřít dveře. Položil mě na postel a lehl si vedle mě.

Po chvilce jsem ho políbila a položila mu ruku na hrudník. Oba jsme se posadili a já mu sundala tričko. Sledovala jsem, jak se mu vlní svaly na břiše a jak se mu napínají bicepsy. Byla jsem si dost jistá tím, co bude následovat.

~

Probudila jsem se ráno vedle Jasona, který ještě stále spal a ze spánku se usmíval. Popravdě jsem se usmívala úplně stejně. Včerejší noc byla... byla nezapomenutelná. Bylo to pro nás oba poprvé, ale i tak to bylo opravdu dokonalé.

Podívala jsem se na něj a pohladila ho po vlasech. Stále jsem nevěřila tomu, co se včera stalo. Využila jsem toho, že Jason stále spí a propašovala se do koupelny. Kachličky v Jasonově koupelně byly oranžové a ladily s ručníky a osuškami na polici. Byla tu vana i sprchový kout, takže jsem si mohla vybrat. Vlezla jsem si do sprchového koutu a nechala na sebe proudit horkou vodu, dokud po celé koupelně nebyla pára a nezačala téct studená voda.

Vzala jsem si jednu osušku a potom, co jsem se oblékla do spodního prádla a na přes něj oblékla Jasonovo tričko, vrátila jsem se zpět do pokoje. Jason už byl vzhůru a opíral se pelest postele. "Dobré ráno," řekl rozespale a poklepal na postel vedle sebe.

"Dobré ráno," sedla jsem si a opřela se hlavou o jeho rameno.

"Zůstala tam vůbec nějaká teplá voda?" zeptal se a šťouchnul do mě ramenem.

"Ne," usmála jsem se a políbila ho na tvář.

"Ty jedna," začal mě lochtat a smál se.

"Jasi! Nech toho prosím," snažila jsem se ho donutit, aby přestal.

"Jasi? Takhle mi teď budeš říkat?"

"Líbilo se mi, že ti tak Ellie říká," přejela jsem prstem po jeho vypracovaném hrudníku.

"Jo, Ellie mi tak říká," vydechl, "někdy od ní slyším i Jayi."

"Jas je hezčí," podívala jsem se ven z okna. Zazvonil mi telefon. Sice jsem ho neměla tady nahoře, ale moje vyzvánění bylo natolik hlasité, že jsem ho slyšela až sem. Neváhala jsem a seběhla dolů do kuchyně, abych se podívala, kdo mi volá. Volala mi mamka.

"Ahoj, mami," pozdravila jsem.

"Ahoj, Tessie, tak jak to s tebou vypadá? Kdy pojedeš do Bostonu? Všichni se tady na tebe těšíme," řekla nadšeně maminka.

"Mami, víš," nervózně jsem polkla, "já do Bostonu neletím."

"Cože? Ty nepřijedeš? Co se stalo?" podle jejího hlasu jsem poznala, že je zklamaná.

Hokejový fanda - DOKONČENÉWhere stories live. Discover now