Глава1. Международен турнир за бой без правила

216 9 2
                                    

 Ежегодният международен турнир за борба без правила между китайската и американската полиция се провеждаше на стадион "Великият Пекин".

- Вчера, след тежката конкуренция в квалификационен мач, общо шестнадесет участника бяха избрани за финала ... - водещият започна да изброява имената: - Джоуи, Джоу Хуацян, Браун, Дай Гаогао, Ся Яо, Андерсен ...

Шестнадесет участника в полицейски униформи един по един излязоха на ринга, осем от тях представяха САЩ и осем Китай.Те се подредиха в две редици, застанаха лице срещу лице и направиха дълбок поклон към своите противници. Браун от националния отбор на Съединените американски щати беше трети в редицата отляво. Той се поклони на Ся Яо и след това, изправяйки се го измери с поглед, започвайки от главата и спирайки се на чатала. Върху лицето на Браун се появи злорада усмивка.

 Звукът на гонга обяви началото на състезанието. Битката между първата двойка започна и победителят премина към следващия етап от съревнованието. Големият турнир в борбата без правила между китайската и американската полиция беше нещо повече от просто съревнование между две различни школи по бойни изкуства, това беше сблъсък между две впечатляващи култури на изтока и запада.

 Китайските полицаи бяха известни със своите натренирани крака и изключително яростни атаки, а главния коз на атлетите от САЩ бяха смъртоносните удари с ръце.  И именно Браун беше най-добрия в националния отбор на Съединените американски щати. 

Първата битка се водеше от Браун срещу Джоу Хуацян. Той атакува рязко, нанасяйки мощни удари с крака. След такива яростни ритници Хуацян бързо се озова на земята. През следващите няколко минути Браун нанасяше удари с юмруци, демонстрирайки изключителна техника и сила на замаха. От време на време залата се взривяваше от аплодисменти. Първия бой, разбира се, бе спечелен от Браун. 

След седем ожесточени битки на ринга останаха осем полицаи. Петима от САЩ и трима от Китай като в това число влизаше и Ся Яо. Започна втория рунд. Този път китайската страна изпрати мощния боец Джан Уенлонг. Веднага щом прозвуча свирката Джан Уенлонг с рязък ритник удари Браун по главата, но той устоя на удара и хващайки крака на противника си го обърна и хвърли на земята. След едноминутна почивка двамата отново започнаха да се бият. Джан Уенлонг продължи да нанася резки удари с крака, някои от които попадаха върху главата на съперника, но онзи успешно понасяше атаката. Уцелвайки подходящия момент Браун с мощен удар ритна коляното на Уенлонг и поради силната травма той беше принуден да се оттегли от състезанието.

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now