Глава 74. Можем да се договорим с добро, той не представлява опасност

30 1 0
                                    


- Брат ми, аз взех сложно решение - каза Юан Джу.

 Юан Цзун стоеше с гръб към нея и мълчаливо гледаше към прозореца, без да откъсва очи от там. Автомобилът на Ся Яо мина покрай главния вход, а скоростта беше толкова голяма, че когато водачът на превозното средство започна да го паркира, от резкия натиск върху спирачката, тялото му силно се наклони напред.

 Собственикът на колата слезе от нея, но отдалеч се виждаше, че е много раздразнен и се държи неадекватно. Той със силен трясък затръшна вратата.

 Юан Джу продължаваше да говори:

- Реших да си дам още един шанс.

 Цзун забеляза, че Яо с раздразнена бърза крачка се отправя към тренировъчната зала. На моменти стъпваше толкова яростно, че искри хвърчаха изпод подметките му. 

- И, разбира се, за да изразя своята благодарност към по-големия си брат, който през цялото това време постоянно се грижеше и неуморно ме пазеше, реших да му направя сюрприз.

 Главният преподавател продължи да наблюдава движенията на полицая през стъклото на офис сградата. Онзи гневно хвърли раницата си върху пода и без дори да смени дрехите си, веднага се отправи към торбата с пясък. С двете си ръце здраво стисна боксовата круша и след това започна да нанася силни удари с крака и ръце, като всеки път силно викаше. Изливането на гняв по този начин, определено предизвикваше подозрение. 

- Брат ми, досети ли се каква е изненадата?

 Юан Цзун отвори вратата и се отправи към Ся Яо. Юан Джу извика гневно след него:

- По дяволите, ти слушаш ли изобщо, какво ти казвам?

Собственикът на охранителната агенция застана до младия мъж и без да каже нито дума, просто продължи да го наблюдава. Яо изглеждаше мрачен. Той продължаваше съсредоточено да удря пясъчната торба, без дори да погледне към човека до себе си. Когато в един момент забеляза Цзун, Ся Яо се обърка. От обида сърцето му пропусна един удар и в душата му нарасна недоволството. Офицерът от полицията смени ъгъла на замаха си и с все сила тресна чувала с пясък, насочвайки го в посока към Юан Цзун. Главният треньор с двете си ръце здраво хвана боксовата круша, за да я стабилизира.

Накрая Яо замахна за последен път и яростно удари по чувала. След което приземи своето дупе върху рогозките,  като при това продължаваше да диша тежко. Цзун погледна към него от горе на долу и после бутайки пръст в челото му, попита:

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now