Глава 16. Дълбоко скрити чувства

56 4 1
                                    

Докато Ся Яо спореше с Юан Цзун, Мен Синъ И също не стоеше без работа. 

 По някакво си там щастливо стечение на обстоятелствата Цзун бе избрал за срещата на Юан Джу именно тази чаена къща, поради което сестра му недоволстваше от "изискания вкус" на по-големия си брат и докато се тръшкаше, изведнъж забеляза добре познат силует. Яо седеше срещу нея в отделно сепаре, горещо обсъждаше нещо с някакво момиче и им беше много весело. Независимо от раздялата в душата на младата жена се разгоря плам. 

 "Това зомби Ся Яо, всъщност умеело и да се усмихва? Да го вземат мътните! И какво е всичко това, да не би да е среща с непознат? Този импотентен нахалник все още има наглостта да ходи по срещи? Значи сега е решил да лъже и други момичета!" 

 Докато тя размишляваше, обектът на нейните терзания изтича към Юан Цзун. Тогава Джу незабелязано се промъкна покрай масата, седна на мястото на Яо и с усмивка погледна към Мен Синъ И.

- Предполагам, че и Вие сте дошли на среща с непознат?

 Внезапната поява на чужд човек хвана леко неподготвена Мен Синъ И, тя кимна учтиво.

- Това действително е така .....

 Юан Джу заскърца със зъби. Тя реши да спаси сестрата си по нещастна съдба от страданието, което щеше да я настигне в бъдеще и да предпази Мен Синъ И от необмислена постъпка.

- Смятам, че за една жена, каквато и да е тя - сексапилна кокетка или срамежлива и скромна дева, сексът остава незаменима част от отношенията. Аз съм сравнително прям човек и това, което ми е на ума, то е и на езика ми! Съветвам Ви да не се поддавате на момент, за който ще съжалявате през целия остатък от живота си!

 Лицето на Мен Синъ И изразяваше недоумение.

- За какво говорите?

  Джу се приближи до лицето на Синъ И и тихо прошепна на ухото й:

- Мъжът, с когото е организирана вашата среща с непознат днес, говоря за Ся Яо, е импотентен.

 Мен Синъ И беше изумена, а жената срещу нея продължи в същия дух:

- Именно, защото сме опитни хора, Вие разбирате, колко съществен фактор е това във взаимоотношенията за една жена. Не мисля, че ........

- Кой е казал, че аз имам опит в това? - бузите на Синъ И се зачервиха, издавайки нейното смущение - Нямам толкова богат опит и следователно не разполагам с дълбоки познания по този въпрос, но смятам, че този човек е достатъчно добър за мен.

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now