Глава 50. С развратник под едно одеяло

50 2 0
                                    

 Двамата мъже вече бяха питали в няколко хотела, които се намираха наблизо, но навсякъде им отговориха, че нямат свободни места. В резултат на дълго търсене те успяха да намерят една-единствена свободна стая, но се оказа, че тя е единична, така че се налагаше да споделят едно легло.

 Ся Яо се обърна, понеже се канеше да напусне, но собственика на хотела започна да го убеждава:

- Млади човече, в такъв проливен дъжд не си струва да се лутате насам-натам. В нито един от хотелите няма да намерите свободни места, освен в моя. Тъй като това се счита за туристическа зона и всяка година по това време всички хотели са препълнени и желаещите да наемат стая правят резервация предварително. В допълнение мога да кажа, че в момента на улицата вали такъв проливен дъжд, че ще ви бъде трудно да намерите друго място за спане. Освен това докато вие разпитвате, някой друг, без да се мотае, може да се възползва от тази възможност и да ви изпревари.

Веднага щом собственикът завърши изречението, млада двойка, от която се стичаха капки вода, влезе в хотела. Мъжът и жената започнаха да се интересуват, дали има налични свободни стаи.

 Хотелиерът заобиколи мъжете, за да поздрави новодошлите гости, след това се обърна и попита Ся Яо:

- И така, вземате ли стаята или не? Ако отговорът е не, тогава ще я дам на тази двойка. Те дори не са семейство, но все пак са съгласни да се побутат в леглото една нощ. Какво толкова осъдително има, ако двама мъже легнат заедно?

 Юан Цзун без излишни думи извади парите и плати стаята. Ся Яо можеше само с гордо вдигната глава и свито сърце, без да показва нито една емоция да последва портиера по стълбите.

 Въпреки че хотелът беше малък, атмосферата вътре бе доста приятна. Ся Яо вече не можеше да търпи и веднага се втурна към банята. Махна от себе си всички мокри дрехи, хвърли ги на пода и с удоволствие застана под горещата вода. Днес беше изкарал под студения дъжд повече от четири часа и след това докато се миеше под душа, Ся Яо усети как горещата вода му дарява нови усещания и, по дяволите, от такъв екстаз можеше да си загуби главата! И всичко беше толкова готино, докато без предупреждение вратата на банята се отвори и висока мускулеста фигура в кълба от пара започна да се приближава към него. Лицето на Ся Яо от зачервено веднага се превърна в пурпурночервено, той рязко сграбчи кърпата и я омота около бедрата си. Подобна реакция и скорост излизаха от рамките на възможностите на обикновения човек и мигновено обезоръжаваха всеки напорист противник. Но в резултат на това Юан Цзун само събра всички мокри вещи от пода и без дори да погледне към него, просто си излезе.

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now