Глава 22. Изглед от прозореца

43 4 0
                                    

  Вечерта, след работа, Ся Яо се връщаше у дома, държейки в ръцете си флакон със средство за защита от комари. Когато се прибра, започна да почиства външната стена, където по-рано беше излял рибената супа и в резултат на това там имаше такава воняща мръсотия. След като внимателно премахна всичко, той напръска наоколо с инсектицид против комари. Пръскайки, се движеше крадешком, сякаш правеше нещо срамно, страхувайки се, че външните хора ще го видят и ще започнат да го разпитват. Наложи му се да изхвърля боклука няколко пъти, но собственика на дома лесно се справи с чистенето и достигна определен успех, въпреки че това отне доста време. До девет вечерта Яо продължи да въвежда ред и да почиства всичко наоколо. После избърса челото си и същевременно си промърмори:

 "Първоначално излях остатъците, а по-късно ги изчистих, после привлякох комари и след това ги отблъснах, наистина ли имам толкова свободно време да се помайвам тук, нямам ли си друга работа? Защо не се изразих точно и ясно, защо не го прогоних, защо пропуснах такава възможност?"

 Подир това Ся Яо започна да търси поне някакво правдоподобно извинение за себе си. В края на краищата все пак си намери някакъв приемлив предлог: Всички онези, които служеха в спецчастите притежаваха много рядко срещани психологически качества в комплект с непоколебима воля. Човек от този тип просто така нямаше да си тръгне. Освен това, кой ще се съгласи безплатно, само за "благодаря" да осигури такава висококвалифицирана охрана като Юан Цзун, а подобна своего рода възможност просто не се търкаляше под път и над път, нима това не бе евтино? 

 Очевидно младия човек беше ужасно изморен, защото като падна на леглото, веднага заспа, даже забрави да изключи светлината и да затвори прозореца. 

 Във времето, в което бившия военен се приближаваше към къщата, подухваше нощен вятър и разнасяше наоколо уникалния аромат на препарат против комари, усещайки това Юан Цзун изсумтя. Струваше му се, че може доста точно да си представи, как собственика на къщата пръска тук инсектицида с недоволен вид и нежелаещ да изрази чувствата си.

  Цзун погледна през прозореца и видя обърнатия нагоре гол гръб на Яо, който лежеше на леглото. Неговата белоснежна кожа беше гладка и еластична. Всеки завой беше видим чак до цепнатината на задните части, а сексуалната линия на извития му гръб водеше право към съблазнителния процеп. Задникът му беше изкусително приповдигнат, но не кокетно или игриво, а именно по мъжки сексуално. Юан Цзун облиза устни, в гърдите му се издигна огнена топка, която не можеше да бъде освободена. 

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now