Глава 71. Взаимна любов и грижа

47 2 0
                                    

 Естествено през нощта Ся Яо остана в компанията на вечеря. Ако до неотдавна той беше изпълнен с негодувание поради факта, че Юан Цзун бе конфискувал неговия таблет, то когато почувства благоуханния аромат на храната, настроението му отново се подобри. Спомняйки си сцената, когато посред бял ден птичката бе клъвнала главния преподавател по ухото, Яо изпита приятно чувство, но в същото това време почувства неудовлетвореност, защото беше ясно, че тази случка бе разгневила Цзун и този факт  някак си го караше да се вълнува.

 Затова след като се възползва от момента, че Юан Цзун се е навел пред печката, за да регулира температурата на пламъка, Ся Яо концентрира цялата своя сила в два от пръстите си и влагайки цялата си енергия, го ощипа по мускулестия задник. Очите на потърпевшия се разшириха, но той все така спокойно продължи да разбърква храната в тенджерата и уока. Чу се звука на разтопяващо се масло, а в тенджерата продължаваше да ври супа от оризови кротони. После в мазнината бяха пуснати черупки от скариди, които блеснаха в ослепителни огнени езици и благоуханен аромат напълни цялото помещение.

 Яо присви очи и погледна косо към обекта на своята шега: " Той какво, даже не реагира? Как е възможно това?"

 "Такъв тип хора, като Юан Цзун, обичат да си придават страшен и важен вид, в желанието си да подчинят целия свят, така че останалите да се покоряват на тяхната сила и авторитет. За тези същества контролът и умението да държат под своята власт хората, е много по-важно, отколкото собствения им живот. И Цзун е способен търпеливо да търпи някой, който така го позори? Може би все пак кожата му е твърде дебела, затова и не усеща нищо?"

Мислейки по този въпрос, полицаят отново ощипа преподавателя си, но този път вложи много повече сила, отколкото преди това.

 Върху челото на атлетичния мъж изскочиха вени и погледнато отстрани беше ясно, че е леко раздразнен. Приготовлението на това ястие изискваше особена концентрация и контрол върху интензивността на огъня, освен това храната трябваше постоянно да се разбърква, тъй като можеше лесно да загори и да се залепи по дъното на тигана.

 Разбира се, Ся Яо като не постигна очаквания резултат, в душата си бе неудовлетворен, затова с двете си ръце и с все сила се впи в Юан Цзун. Пръстите му подобно на рачешки щипки безжалостно щипеха неговите задни части и от двете страни. Мина доста дълго време, преди немирникът най-накрая да отмести ръцете си. Вените върху челото на потърпевшия набъбнаха още повече от гняв, а вратът му стана огненочервен. Но въпреки всичко той обърна главата си и зададе само един въпрос:

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now