Глава 56. Красив мъж в басейна

60 2 0
                                    

 На следващия ден Ся Яо свил глава в раменете си, с явно безпокойство влезе в тренировъчната зала. Вълна от топъл въздух веднага обля лицето му и в един миг цялото напрежение, което толкова неприятно стискаше сърцето му, изведнъж се разсея. Обхвана го странно усещане на топлина и уют, което съвсем не приличаше на подгрятия  от климатика въздух, който духаше в офиса. Полицаят докосна горещия радиатор и се зачуди дали не е твърде рано, за включване на отоплението.

 Докато стоеше и размишляваше, прозвуча свирката на треньора:

- Незабавно отидете в съблекалнята и се преоблечете в бански костюми. Днес ще проведем бойна тренировка във вода.

 Ся Яо беше последния, който излезе от съблекалнята и веднага привлече към себе си всеобщото внимание. Бяла блестяща кожа, добре тренирана, но в същото време не прекалено напомпана гръд, тънка талия, секси V-образни мускули в долната част на коремната преса, чийто край бе покрит от банския, който плътно обгръщаше кръглия задник отзад и издутия хълм отпред, изразително демонстрирайки всички апетитни възвишения по тялото му.

 Една от по-смелите студентки се приближи до красивия мъж и попита:

- Ся Яо, имаш ли нещо против да те ощипя по задника?

 Младият човек изглеждаше объркан. Отраканата курсантка се пошегува:

- Струва ми се, че имаш много апетитен задник!

- По дяволите, тези думи не описват ли вкусна храна? - със смях попита друго момиче, което стоеше до тях - Но съм съгласна, че еластичността може да се провери само с докосване!

 Ся Яо се усмихна на курсантките и се върна при приятелите си, зад чиито гърбове се случваше всичко това.

 Скоро дойде Юан Цзун. Хвърли поглед към отбора, после за половин секунда се загледа в Ся Яо, след което отново насочи очите си към останалите и започна да обяснява основите на ръкопашния бой под вода.

 След това главният треньор скочи във водата, за да демонстрира лично бойната техника, а стажантите заобиколиха басейна и започнаха да го наблюдават. Ся Яо приклекна, обгърна с две ръце коленете си и внимателно проследи движенията на преподавателя. Точно в този момент Юан Цзун демонстрираше, как да дишат правилно, когато на някого от тях се наложи поради някаква причина да се гмурка дълбоко във водата. Прозрачната течност в синия басейн даваше възможност, ясно да се видят плавните движения на мускулестото тяло, което приличаше на воден дракон. Въпреки че естетическите стандарти за красота при мъжете и жените трябваше да бъдат различни в очите на мъжете, такова тяло като на Юан Цзун обаче, беше най-съкровена мечта за всеки един от тях.

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now