Глава 51. Невъзможно е да се устои

61 2 0
                                    

 Ся Яо издърпа изпод главата си възглавницата и я пъхна зад тила си, създавайки по такъв начин своеобразна бариера между себе си и главата на Юан Цзун. Но това не само не спря домогването на лежащия отзад мъж, а напротив, влоши положението още повече. Той подложи ръката си под главата на Ся Яо и сега тя вече служеше в качеството на възглавница. По този начин младия човек напълно, от главата до петите, беше плътно обгърнат в обятията на Юан Цзун.

 Ся Яо престана да се мята натам-насам, като просто позволи на телохранителя да го прегръща силно под завивката и нарочно продължаваше да го игнорира.

 Юан Цзун постави брадичката си на рамото на мъжа пред себе си, а очите му внимателно изследваха чертите на лицето на Ся Яо. След като повтори това безкрайно количество пъти, накрая въздъхна в ухото му:

- Ти си много красив.

 Юан Цзун никога така леко не беше хвалил, когото и да е, да не говорим пък за правенето на комплименти. Освен това той не използваше такива прилагателни като: "много", "прекалено", "изключителен". Затова след като похвали Ши Тянбяо, директорът оряза заплатата му. И щом така искрено можеше да се признае на някого, това означаваше само едно - този човек заема важно място в неговото сърце.

 Първоначално полицаят беше решил да го игнорира, но когато Юан Цзун започна да говори, космите на брадичката и бузата му неволно почесваха шията на Ся Яо, това го възбуди и застави табун мравки да мигрират по кожата му.

 Боейки се, да не би Юан Цзун да открие неговите чувствителни точки, Ся Яо си наложи да бъде изключително внимателен и повече да не се върти на място. Той ненатрапчиво започна да се придвижва напред инч по инч, сякаш се дистанцираше, за да не отговори на поднесения му комплимент. 

- Заради това, че по цял ден общуваш само с груби и невъздържани мъже, естетическото ти възприятие е изкривено. Ако се поогледаш ще забележиш, че навсякъде е пълно с хора, които са много по-красиви от мен ...

- Не, това не е така - прекъсна го Юан Цзун.

 На Ся Яо страшно много му се искаше да се накара едно хубаво на човека до себе си заради тази фраза.

"Не, защо не, майка ти стара? Какво ме четкаш, какво ми е хубавото?"

 Но вместо това Ся Яо просто продължи лека-полека да се отдалечава, ала брадичката на Юан Цзун бързо го настигна, като мигновено застави милиони тръпки да пробягат по шията му. За да избегне срама, Ся Яо единствено можеше да продължи своето придвижване, като същевременно се постарае да задържи езика зад зъбите си.

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now