Глава 25. Мъничко нежност в дъждовната нощ

57 5 0
                                    

 След десет секунди престъпникът загуби съзнание, той нямаше повече сили да издържи.

 Ся Яо, който беше много напрегнат през цялото време, най-накрая можеше да се успокои. Юан Цзун все още държеше бандита притиснат към земята, за всеки случай, да не би все пак внезапно да се събудеше. Едновременно с това отново го обискира от главата до петите и извади няколко муниции, след това ги прибра в джоба си.

 "Е, поне сега вече можеш ли да ме пуснеш?"- помисли си полицая, като продължаваше да почуква на стъклото на прозореца, но собственикът на охранителната компания просто го игнорираше. Той повдигна престъпника от земята и независимо от силния дъжд го завлече до колата, която беше наблизо. После извади от автомобила предварително приготвеното въже и след като по всички правила завърза нарушителя с него, го хвърли в багажника. Най-накрая още веднъж провери дали всичко е както трябва и чак тогава се насочи към прозореца на спалнята на офицер Ся. Ограден от размитото стъкло, Яо можеше само да наблюдава, как този могъщ и силен мъж се придвижва под дъжда с горда осанка и величествен вид, като в същото това време е дързък и уверен в себе си деспот.

 Ограден от размитото стъкло, Яо можеше само да наблюдава, как  този могъщ и силен мъж се придвижва под дъжда с горда осанка и величествен вид, като в същото това време е дързък и уверен в себе си деспот

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Бам! Цзун с трясък отвори прозореца.

- Къде е той? - попита Ся Яо. 

 Юан Цзун отговори:

- Завързах го и утре ще го заведа в полицията.

 После извади иззетото оръжие и мунициите, за да ги предаде през прозореца. След като  младия офицер взе оръжието, погледът му, насочен към бившия военен моментално стана студен и непреклонен. 

- Защо затвори прозореца и не ми позволи да изляза? Сигурно смяташ, че си най-добрия и аз не съм ти на нивото? Мислиш ли, че да започнеш бой с престъпник, при това сам и без оръжие, е много впечатляващо? Майната ти, всъщност полицаят тук съм само аз! По дяволите, какво право имаш ти да ми пречиш и да ме лишаваш от правото да изпълнявам законните си задълженията?

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now