Глава 67. Твоят приятел

56 2 0
                                    

 Забелязвайки, че погледът на Юан Цзун малко се е смекчил, Ся Яо си помисли, че мъжът ще се спре дотук. Но в следващия миг него го взеха и с лекота го повдигнаха, а еластичния му задник притиснаха към слабините на Цзун, от което чувствителното му дупе хаотично се отъркваше в гъстите косми. Разбирайки за всички лоши намерения, стоящи зад тези домогвания,  Яо веднага започна да крещи в знак на протест.

- Ама ти отново ли искаш това? ... Стига ... достатъчно ...

 Юан Цзун облегнат върху таблата на леглото, още повече го притисна в пръстена на своите ръце. След това леко се надигна на пети и принуди Ся Яо широко да разтвори краката си. После го натисна да застане на колене и го застави по този начин силно да се отвори. Тези широко разкрачени крака даваха доста добра видимост на мястото, което се намираше между половинките на задните части на Яо и тази картина беше достатъчна, за да може кръвта да закипи в жилите на атлетичния мъжага, хвърляйки го в агония.

 Ся Яо прикривайки своето смущение с проблясък на гняв, извика:

-  Може ли да не правиш това?

- Обичам да гледам как се смущаваш - каза Цзун и облиза с наслада шията на Яо.

 Изчервявайки се още повече, младият мъж започна да се дърпа, като ругаеше на ум, наричайки го "перверзник".

 Юан Цзун разтвори пръстена на прегръдката си от гърдите на Ся Яо и нежно прокара ръка по нежната му белоснежна кожа. Започна да гали гърдите, спусна се по долната част на корема и обиколи кръста, като специално избра особено чувствителните места, където Яо повече от навсякъде се боеше от гъделичкане. Продължавайки многократно да ги поглажда достигна до вътрешната част на бедрата, която погали с неистово удоволствие, рисувайки фигури с грубата си длан, като отново и отново стимулираше най-чувствителните места по тялото на желания мъж.

 Ся Яо не се стърпя и издаде глух стон, след което протегна ръцете си в желание да задуши Цзун, но бе хванат за китките и заедно продължиха своето пътешествие.

- Гъдел ли те е? - умишлено попита Юан Цзун.

 Яо смръщи вежди, а лицето му изразяваше мъчение. После въздъхна жално и с тон, който много приличаше на молба, произнесе:

- Гъдел ме е до смърт ...

 В крайна сметка, безпощадният инквизитор не само че не спря, а напротив, бавно продължи да го гали, но с върховете на грубите си пръсти. С три пръста той погали вътрешната част на бедрото, после продължи своето спокойно пътешествие от коленете към чатала на жертвата си, а след това пак така, без да бърза, се върна по обратния път. От такова възбуждащо гъделичкане Ся Яо се извиваше като полудял. Той се бореше с последни сили, но всичко беше напразно, защото се оказа, че по този начин силно се отърква в "гъстата растителност" на Цзун и неговата собствена възбуда ставаше все по-голяма.

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Место, где живут истории. Откройте их для себя