Глава 41. Несправедливост

34 1 0
                                    

 Времето бързо прелетя. Настъпи края на септември, Ся Яо се обучаваше в компанията за подготовка на телохранители вече повече от месец. От резерва той се прехвърли в основния състав обучаващи се студенти и много бързо се сприятели с другите курсанти. В края на седмицата често носеше храна от вкъщи, за да я споделя с приятелите си. 

 На кадетите много им харесваше да дразнят Юан Цзун и Ся Яо като ги наричаха шурей и зет. И всичко това, защото забелязаха, че от момента, в който полицаят дойде при тях, шефът престана да бъде толкова строг, колкото преди. От понеделник до петък, с изключение на специалните занятия и периодично планираните прегледи, много рядко можеха вече да го видят. Но всеки път в края на седмицата, въпреки метеорологичните условия, той идваше тук и не помръдваше нито на една крачка от Ся Яо. Освен това, курсантите, които бяха особено внимателни, също така забелязаха, че той се обличаше съвсем по друг начин, не както в обикновените дни.

 В делничните дни никой не смееше да изрази мнението си пред Юан Цзун, защото това бе равносилно на смърт. Но в края на седмицата, дори ако нещо не беше нормално, достатъчно беше Ся Яо да се появи и Юан Цзун, без да променя израза на лицето си, казваше: "Ще помисля за това." Именно поради тази причина, ако на някого му се родеше  идея в главата, оставяше я до събота и неделя, а след това взимаше Ся Яо със себе си и отиваха заедно да говорят с главния треньор.

 Нещата даже стигнаха дотам, че в края на седмицата всички треньори ставаха по-весели,  само чакаха да се появи свободна минута и веднага започваха да се шегуват с Юан Цзун и Ся Яо:

- Господин главен треньор, дошъл съм да Ви докладвам! Току що по време на тренировките Ся Яо си позволи да безделничи около 20 минути.

- Дойдох да Ви докладвам! Одеве Ся Яо отиде да си говори по телефона и не сметна за необходимо да изпълни задачата на време.

- Главен треньор, дойдох да се отчета! Ако следвате устава, то Вие сте длъжен да го ритнете три пъти, после да го ударите с палка два пъти, а също така да му вземете телефона.

 ..........

 След това треньорите, приковали очи, с интерес наблюдаваха Ся Яо, когото Юан Цзун привикваше при себе си в офиса. Те се опитваха да подслушат разговора им и да шпионират за това, което се случваше зад затворените врати на кабинета. Няколко минути по-късно, когато полицаят напускаше офиса на шефа им, преподавателите се преструваха, че между другото минават покрай това място, докато иначе вършат работата си и наблюдават обучението на курсантите. Всъщност, беше достатъчно само да се спогледат един друг и веднага започваха да шептят помежду си:

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now