Глава 11. Разстроената свещена мейна

54 5 3
                                    

 Юан Джу отиде да навести брат си, който в това време се намираше на открития полигон към тренировъчната база и лично контролираше обучението на бойците. Преди няколко дни компанията нае група новобранци, на които предстоеше да преминат през дълга и дяволски сложна подготовка в течение на един месец. След което само една трета от тях можеше да остане, а останалите две трети щяха да бъдат елиминирани. 

 Специално за тренировките, недалеко от базата беше подготвен маршрут с дължина от шест километра, който трябваше да бъде преминат от новобранците, като същевременно с това издърпваха огромни гуми. Изискването бе, всеки боец накрая да се изкачи до върха на един тренировъчен уред, което само по себе си беше доста трудно, плюс това, целия път трябваше да бъде преодолян с бягане и честно казано, един обикновен човек не би могъл да издържи на такова тежко натоварване. 

 След три обиколки един от новобранците вече не беше в състояние да продължи. До Юан Цзун стоеше неговия заместник, който като забеляза това, пристъпи и с грайфера на кубинката си, безмилостно ритна войника по коляното, разкъсвайки кожата му. От мъчителната болка младежът падна и търкаляйки се по земята, продължи да ридае без прекъсване. 

- Стани! - извика заместник главния инструктор. 

 Човекът беше изморен до смърт. Болката раздираше мускулите и разкъсваше дробовете му. Би било цяло чудо, ако някак си  успееше да стане. Заместник треньора отново ритна крака му, този път по капачката и така оказа неимоверен натиск върху него. Младежът просто продължи да лежи на земята и тъжно плачеше. 

 Подобно зрелище можеше да се види доста често тук, така че нито един от инструкторите дори не мигна. 

 Юан Цзун застана пред лицето на новобранеца и студено нареди:

- Стани!

 Една дума, произнесена с такъв обикновен тон, обаче действаше така, като че ли до челото му бе подпряно хладно дуло. Тази заповед предизвика студ в сърцето на боеца и го принуди да се подчини безусловно. Новобранецът, започна да съска и въпреки че  продължаваше да плаче горчиво, събра цялата си сила и се изправи на крака. След това главния преподавател равнодушно посочи трасето и новобранецът куцукайки се върна в отбора. После постави една гума на раменете си, а междувременно големи капки пот ослепяваха очите му. Юан Цзун все така студено даде заповед:

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now