Глава 42. Изкопаването на корени от лотос

27 2 0
                                    

 Треньорите донесоха повече от десет гащеризона специално, за да могат хората, облечени по този начин да влязат в тинята и да изкопават лотосови корени. От тях Юан Цзун избра този, който никой никога не беше носил, след това провери всички места, за да се убеди, че никъде не е скъсан и чак след това повика Ся Яо:

- Ето, облечи този.

 Всички наоколо ахнаха, главният телохранител ги погледна със своя остър поглед, те  веднага сведоха глави и започнаха мълчаливо да се обличат

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Всички наоколо ахнаха, главният телохранител ги погледна със своя остър поглед, те  веднага сведоха глави и започнаха мълчаливо да се обличат. Никой повече не погледна в тази посока.

- Сложи си още едни панталони - каза Юан Цзун - температурата на водата е ниска и краката ти ще замръзнат.

 Ся Яо изръмжа:

- Дори момичетата влизат там само в един чифт панталони, а аз съм мъж. Защо ми е необходим втори панталон?

 Казвайки това, надяна ръкавиците, после взе специалната лопата и преизпълнен с въодушевление стъпи във водата. Юан Цзун гледаше доволната физиономия на този тръпнещ в очакване човек и се усмихна.

 Едва влязъл в езерото и веднага потъна в голямата дълбочина. Калта беше по бедрата му, хладината от водата се издигна от стъпалата му нагоре и младият мъж започна да се тресе от студ. В този момент Ся Яо съжали, че не обу допълнителния гащеризон. Но даже студенината в краката му не можеше да спре огъня в душа му. Полицаят стисна зъби и отиде там, където имаше много лотосови листа. 

 Тези селскостопански работи не приличаха на други - независимо колко си силен, нямаш ли опит, нищо не можеш да направиш. Ся Яо неловко газеше в калта. Намери едно място, вдигна лопатата, после изкопа от там куп лепкава мръсотия, но нямаше и следа от корени. 

 Юан Цзун видя как глупаво изглежда този красив мъж и се усмихна.

 Ся Яо още веднъж спусна лопатата, но и този път не изкопа нищо, после се огледа наоколо и накрая погледът му се спря на Юан Цзун.

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now