Глава 45. Тръгваме!

35 1 0
                                    

 1 октомври беше почивен ден, а също така и един от най-неприятните дни за полицията. От първо до четвърто число Ся Яо бе зает всеки ден в работата: дежурства, патрули .... купища всевъзможни задължения. Още от ранна утрин той трябваше да бъде на площад Тянанмън, а следобед заради потока от хора - в Западния град. Вечерта патрулираше в увеселителен парк, за през нощта цялата група се преместваше на пазара в покрайнините на Пекин. 

 Освен това Ся Яо играеше ролята на "експонат" за туристите. Под "експонат" се подразбира, че той беше в пълно бойно снаряжение и на колана му висеше пистолет, който щеше да бъде необходим в случай на бъркотия. Работата на полицая тук бе да патрулира около древните популярни архитектурни съоръжения на Пекин. Когато туристите минаваха покрай него, особено жените, всички те го гледаха, без да откъсват очи от него. 

- Само погледни този полицай, толкова е готин!

- Ей, току-що видях невероятно красиво ченге, елате да ви го покажа!

- Аааааааа, по-бързо ми помогни да фотографирам този мъж!

 Ся Яо не просто приличаше на маймуна от зоопарка, която е наблюдавана от всички, но сега, също така фигурираше в камерите и фотоапаратите на голяма част от туристите

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

 Ся Яо не просто приличаше на маймуна от зоопарка, която е наблюдавана от всички, но сега, също така фигурираше в камерите и фотоапаратите на голяма част от туристите. На преден план, в центъра на композицията или на заден план ... Даже имаше такива случаи на "съвместни снимки", за които Ся Яо изобщо не знаеше.

 През нощта, следвайки тълпата от хора, той внезапно си спомни за случая, който Сюан Дяюй му беше поверил и изтича в клуба, където се забавляваха в онази вечер. След като дойде, полицаят веднага поиска да му покажат видеозаписите от камерите, за да види това, което се е случило на входа на клуба през онази нощ. Искаше чрез записите да разбере как изглежда Ван Чжишуй, за да започне лично разследване.

 Ся Яо превъртя записа до 22:00 часа вечерта, принципно това беше времето, по което те излязоха от заведението. Първо видя, че хората напускат на групи от по 5-6 човека, а после забеляза как Пензи се качи в автомобила на Доу Ей и след това колата постепенно изчезна от погледа.

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora