Глава 53.Сблъсък на враговете

31 1 0
                                    

 Ван Чжишуй се настани на чуждия гръб, после здраво се хвана за мъжа и хитро се усмихна. 

 "Страхотно, този номер минава всеки път! Ще имам голям късмет, ако отново ми се случи да срещна толкова богат човек като миналия път."

 Внезапно някакъв странен вихър се спусна отзад. Ръцете му, които така силно стискаха раменете на пияния човек, рязко се отскубнаха и губейки контрол Чжишуй, падна на земята. 

- Ох! Ох! Ох! Какво става?

 Ван Чжишуй изобщо не успя да реагира, когато внезапно Сюан Дяюй го сграбчи за яката и го хвърли на земята. Мислейки, че "истинския собственик", когото мъжът бе носил до преди малко, го е съборил, той решително повдигна глава и видя лицето на Дяюй. Ъгълчетата на устните на Чжишуй известно време потрепериха, преди младежът с известно недоволство да се опита да стане от земята. Сюан Дяюй хвана един разрошен кичур от жълтата коса върху челото на Ван Чжишуй и като я дръпна към себе си, подигравателно каза:

- Абе, ти си просто невероятен! Точно преди няколко дни, беше умит, с добра прическа и стайлинг, а сега как така си се превърнал в модерен корейски айдъл? 

 Очите на Чжишуй безпорядъчно се мятаха, целия изпит алкохол го удари в челото и той започна да говори, разтягайки думите:

- Кой си ти ... ти ... ти ... какъв си ти ...?

- По дяволите! Престани да се преструваш, че си неадекватен! - Сюан Дяюй го удари по тила - Какво, не можеш да си спомниш лицето на своя благодетел ли?

 Ван Чжишуй мигновено изтрезня и започна обидено да разтрива ударения си врат, но в същото време с ласкателен вид произнесе:

- Ау, батко Дяюй! Просто така ми се върти главата, че не те разпознах. Е, това е ... батко Дяюй, прости ми, но не мога да поговоря с теб, защото двамата ми шуреи все още ме чакат и аз трябва да вървя. 

 След това посочи човека, който носеше на гърба си другия мъж, като по този начин Чжишуй се преструваше на невинно агънце. След това се обърна, като се подготви да се измъкне тихомълком на пръсти, но в този момент Сюан Дяюй го сграбчи за колана и го дръпна назад. Той нямаше намерение да позволява на някого да го върти около пръста си и започна да говори без заобикалки:

- Престани да лъжеш! Майка ти стара, мислиш ли, че можеш да ме измамиш отново? Аз наистина придобих скъпоценен опит. За пръв път виждам такъв оригинален уличен мошеник.

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now