Глава 38.Големият Сюан не съжалява за деянията си

31 1 0
                                    

 Ся Яо започна да се придвижва напред през тълпата, защото се страхуваше, че хората няма да могат да спрат Сюан Дяюй. Познавайки го добре, предположи, че той ще започне да се съпротивлява, заради което ще усложни положението си, а стажантите от своя страна ще бъдат принудени да предприемат мерки за насилие и разбира се, само Сюан Дяюй ще пострада от цялата тази работа. С няколко крачки стигна до приятеля си, стисна го за шията и започна да го души. След това фиксира твърдо хватката, като в същото време се мъчеше да измъкне тоягата от ръцете му и изкрещя в едното му ухо:

- По дяволите! Да не си полудял?

 Този ядосан вик беше насочен не толкова към Сюан Дяюй, а по-скоро предупреждаваше тълпата, стояща зад тях, че това е негов приятел. Освен това действията му говореха, че той ще поеме цялата отговорност за деянията му и никой друг няма право да го докосва.

- Не знам кой тука е полудял? - Сюан Дяюй гледаше със своите кървавочервени очи към Ся Яо и попита: - Ти позволил ли си му да те бие така? От къде на къде те удря? Според теб нормално ли е, това копеле да те рита по задника?

 Ся Яо укорително отговори:

- Това е тренировка.

- И какво, целта на това обучение е глупаво да ритат, който им попадне? Мислиш, че съм сляп ли? Беше очевидно, че това нищожество специално се забави, тогава защо ти получи ритника? - Сюан Дяюй посочи треньора, който удари Ся Яо и псувайки грубо, продължи:  - - Майка ти ...., какво си въобразяваш бе, че си главнокомандващ на военна област ли? Това е игра и удряш, който ти падне! Идеята на обучението ви е  да повишава престижа на такива копелета като теб, но ти имаш толкова високо мнение за себе си, че всичко унищожаваш! 

 Чуждестранният треньор знаеше доста добре китайски, така че упреците на Сюан Дяюй не му убягнаха и естествено душата му не можеше да се смири с това. Стиснал здраво юмруците си, инструкторът вече искаше да влезе вътре в тълпата, когато внезапно Юан Цзун направи знак и го спря.

- Майната ти, стига вече! - Ся Яо удари приятеля си в гърдите.

 Сюан Дяюй дишаше тежко, но това не повлия на остротата на погледа му и той продължи да пронизва с поглед ту треньора, ту Юан Цзун.

- Вижте какво ще ви кажа, аз, по дяволите, без проблем ще платя за счупеното ви оборудване, но вие ме ядосахте и ще направя всичко възможно, за да затворя вашата проклета фирма! Ще ми удря той! Когато му дойде времето, лично ще те сритам с цялата си сила!

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now