Глава 76. Моля те, запознай се с приятелката ми

47 1 0
                                    

 В събота вечер Юан Джу правеше компания на една своя приятелка и вечеряха заедно.

 Тази нейна най-добра приятелка беше родена в Джъдзян (провинция в Китай)и беше дошла в Пекин, за да започне кариерата си като модел. Тя имаше специфична красота, която само Джъдянските момичета притежаваха и беше очарователно изтънчена. Дълго време Джу тровеше живота й, но въпреки това тя се бе оказала момиче, което умееше да разбира останалите хора, защото притежаваше широк мироглед над живота.

- Защо така изведнъж реши да търсиш приятелка за брат си? - попита Ван Шуан.

 Юан Джу отговори:

- Защото той през цялото време се безпокои и се грижи за моите чувства. Поради тази причина аз също съм длъжна да се погрижа за неговите лични отношения. Така ще бъде най-добре за него.

- Грижи се за чувствата ти? Отново ли ти е намерил приятел?

 Джу поклати глава и отпи глътка бяло вино:

- Не, понеже аз все още мисля за три секундния мъж.

 Ван Шуан изплашено подскочи:

- Не може да бъде! Ти май сама искаш да съсипеш живота и щастието си?

Дружката й се изчерви и отговори:

- Ти не знаеш, но неговото заболяване не е неизлечимо. Вчера направих справка и се оказа, че сексуалната дисфункция се появява при петдесет процента от мъжете.

- Добре, но тук става дума за ... около три секунди, нима не разбираш, това е твърде малко! - Шуан беше леко смутена - Поне да можеше да издържи за около минута, би било добре.

 Приятелката й я погледна:

- Чувала ли си за спинална невротомия? С помощта на няколко нареза става възможно излекуването на този проблем завинаги.

 На Ван Шуан не й се вярваше:

- Да бе!

 Сестрата на Юан Цзун остави пръчките си за хранене и горестно въздъхна:

- Истината е там, че колкото и да се старая да го изхвърля от главата си, не мога да го направя и винаги ми е съвестно, когато се опитвам да се срещам с други мъже. И знаеш ли какво още? Той сам по своя инициатива дойде в компанията на по-големия ми брат, за да тренира. Представяш ли си, при положение, че е син на богати родители и когато си пожелае може да си наеме не един, а няколко телохранители. Да не говорим за това, че работи в криминалната полиция и има завидни умения. Е, поради тази причина можеш ли да ми кажеш, защо тогава му е притрябвало да идва да се обучава?

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now