Глава 32. Ти ме ухапа за ухото!

48 4 0
                                    

 Ся Яо още по-здраво се притисна към гърба на Юан Цзун и без дори да забележи, че фактически има подмяна, той продължи своя монолог.

- Не мога да го победя ..... Какво ще стане с мен, какво да правя?

 Юан Цзун мълчеше, цялото му внимание беше насочено към дупето на Ся Яо. Той не го придържаше под коленете, както това правеше Сюан Дяюй, а с големите си ръце го държеше под задника. Първо, така му беше много по-удобно като опираше гърдите си на гърба на Юан Цзун и второ, Ся Яо се чувстваше доста по-комфортно в тази поза.

- Тайсън веднъж каза, че не можеш да спечелиш, ако не захапеш копелето за ухото.

 Веднага след като каза това, Ся Яо сграбчи Юан Цзун за яката, обърна го, разкривайки врата му и с ръмжене го ухапа. Обикновените хора, в по-голямата си част, след такова ухапване биха изкрещели от болка с цялото си гърло, скачайки на един крак. А след това биха хвърлили тежестта от гърба си в най-близката канавка и дори биха добавили ритник. Мамка ти, това не беше просто обикновено ухапване! Имаше чувството, че той иска напълно да погълне човешкото ухо. Въпреки това Юан Цзун само леко смръщи веждите си, без дори да си помисли, да се спаси от зъбите на Ся Яо. Той просто силно напрегна мускулите около ухото, така че да станат по-яки и твърди, за да облекчи по някакъв начин болката от ухапването. 

- Все едно много е сложно ...... - Ся Яо стисна още повече зъбите си.

 Юан Цзун винаги носеше със себе си малко джобно огледалце, което се явяваше предмет от първа необходимост за всички телохранители, защото с него беше удобно да се оглеждат околностите

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

 Юан Цзун винаги носеше със себе си малко джобно огледалце, което се явяваше предмет от първа необходимост за всички телохранители, защото с него беше удобно да се оглеждат околностите. Огледалото беше прикрепено отстрани на второто копче. И сега Юан Цзун можеше да се любува в него, как Ся Яо отчаяно гризе ухото му с безжалостно изражение на лицето и да се наслаждава на силните емоции, които този човек предизвикваше у него. Постепенно съблазнителната тъмнина в зениците на Ся Яо започна да се стеснява и силата на захвата също понамаля. Въпреки това, той не възнамеряваше да пусне и вместо да хапе, той просто здраво обхвана ухото с устни, превръщайки тялото от храна в инструмент за точене на зъби. 

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Onde histórias criam vida. Descubra agora