Глава 79. Толкова ти харесва, че аз ревнувам?!

83 4 0
                                    

- Всъщност, Юан Джу притежава състрадателно сърце и в случая е имала изключително добри намерения. Точно поради тази причина е извикала толкова много хора, единствено и само, за да защити Ся Яо. В действителност изобщо не е искала да Ви донесе неприятности. Много Ви моля, не й се сърдете повече! - Ван Шуан продължи ласкаво да уговаря Юан Цзун.

 Бившият военен отвърна с невъзмутимо лице:

- Това, което тя направи, имаше твърде лоши последствия, затова е длъжна да понесе своята отговорност.

- Но аз смятам, че такова наказание е твърде жестоко за нея - тъжно каза Шуан - Вие най-добре знаете, какъв е нейния характер. Тя е нетърпелив човек и не може да стои на едно място. Не отричам, че можете порядъчно да й се накарате, но да я заключите, не мислите ли, че това е вече прекалено?

 Цзун отговори с предишния си тон:

- Нека малко да се поуспокои. Способността да умееш, да се въздържаш, никак не е за подценяване.

- Но ...

- Край, достатъчно, приключихме с тази тема! - грамадният мъж прекъсна жената - Ако нямате друга работа, то много Ви моля, бъдете така добра и си вървете!

 Ван Шуан леко падна духом, тъй като Юан Цзун не се съгласи да пусне сестра си, но всъщност това нямаше, кой знае какво значение. Ако той се беше съгласил, това щеше  автоматично да докаже нейната привлекателност. В противния случай пък, тя можеше просто да се възползва и да продължи да използва този повод, за да общува и по-нататък с него. 

 Ся Яо беше отпред, когато изведнъж се чу шум от отваряща се врата и Ван Шуан напусна офиса. Тя спря на прага и с усмивка на лице се сбогува:

- В такъв случай, аз скоро ще се върна.

В действителност, изречената доста формално фраза от вежливост, в очите на полицая придоби съвсем различно значение. Веднага щом гостенката отклони погледа си от лицето на директора, тя веднага забеляза Яо, който стоеше наблизо. Жената любезно му се усмихна. Полицаят също се усмихна ослепително, докато междувременно в ума му избухнаха неприлични ругатни: "По-добре се усмихни на задника ми, твар нахална! Курва такава ..."

Юан Цзун бързо се приближи до красивия офицер:

- Кога дойде? Защо не влизаш?

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now