Глава 36. Да обезумееш от болка

40 2 0
                                    

 Брат ми, купила съм пържени пръчици и соево мляко, ела да ядем! Юан Цзун излезе от банята, а Юан Джу внимателно го наблюдаваше известно време, после неспособна да се въздържи, попита:

- Батко, струва ли ми се или наистина, едното ти ухо е по-голямо от другото?

- Може би ти се струва.

 Юан Цзун сгъна с ръка пръчиците и ги излапа на няколко хапки. Сестра му се изправи пред него и започна внимателно да разглежда ухото, което Ся Яо многократно беше хапал и гризал. То беше почервеняло, подуто и възпалено, с две думи изглеждаше ужасно. А още по-лошото беше, че имаше разкъсвания в зоната на ухапванията, които бяха покрити с кафява кървава коричка. Цялото ухо беше изранено и в белези, всичко това представляваше депресиращо зрелище.

 Юан Джу беше смаяна:

- Брат ми, какво ти се е случило с ухото?

- Юан Цзун небрежно отговори:

- Ужилил ме е скорпион.

- Наистина ли и колко голям беше този скорпион?

 Юан Цзун си помисли: "Във всеки случай по-голям от теб."

Юан Джу набързо изяде закуската си и веднага се отправи към спалнята. От там взе няколко препарата за рани и ожулвания, и докато ги размазваше върху ухото, уж случайно попита, като опипваше почвата:

- Батко, а как така се получи, че Ся Яо се записа на твоите курсове?

 Юан Цзун се намръщи леко и отговори равнодушно:

- Не знам.

- Чух, че нашите курсанти говорят за това, че той е дошъл заради мен, защото съжалява за това, което ми причини преди. Смятам, че твърдо е решил да ми поиска прошка. Накратко казано, в главата ми е пълна бъркотия. Обаче, ако в действителност това означава нещо за него, мисля, че ще мога да му дам втори шанс. Импотентността не е неизлечима болест. Кой знае, може би съществуват някои народни лекове и рецепти, които могат да излекуват този недъг. 

 Юан Цзун с удоволствие си спомни как под душа Ся Яо извади голямата си бяла ряпа, от която се излъчваше такава огромна енергия. Нима е възможно импотентен мъж да има такава мощ и сила? 

 .......

 Сега, през уикенда, Юан Цзун дойде в компанията един час по-рано, в сравнение с делничните дни, за да проконтролира тренировъчния терен и подготовката за занятията. А също така да преправи всеки ъгъл в тренажорната зала, в търсене на потенциални опасности, от които по време на тренировките неговата бяла репичка да избегне, всякакви случайно получени рани или синини. 

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now