Глава 61. Объркани чувства

44 2 0
                                    

 Юан Цзун плъзна връхчето на езика си по гърдите на Ся Яо. Приближи се към зърната му и колкото повече се доближаваше, толкова по-силно се напрягаше тялото на лежащия под него мъж. Първоначално Цзун само ухапа нежната белоснежна гръд на Яо, а после я облиза по средата, като наблюдаваше как зърната подпухват и стават като малки червени грахчета. 

- Какво ще стане, ако искам да ги изям? - сладострастникът с пламнали очи гледаше към бледорозовите зърна на Ся Яо.

  Той се изчерви:

- Искам да кажа ... ти отиваш твърде далеч ... ах ...

 Веднага щом влажния език на Юан Цзун се докосна към зърното, предупредителния тон бе сменен от мъчителни стонове. Възбуденият мъж се опитваше да оближе и двете зърна, поради което в чатала на Яо всичко затрепери, а под корема на Цзун нещо почна да повдига боксерките му. Той веднага взе да дърпа езика си по-интензивно, като дразнеше деликатните меки ореоли. 

- Аааа ... хм ... ааа ...

 Напрежението, което се беше натрупало в гърдите на Ся Яо се разпространи по цялото му тяло. Той целия се разтрепери и по никакъв начин не можеше да спре тези тръпки. Похотта и чувството на унижение изпълваха мозъка му и играеха с неговото подсъзнание. Яо наклони главата си и притисна горещото си лице към ръката, която Цзун затискаше нагоре, а адамовата му ябълка стана още по-отчетливо видима, защото хубавецът бе отметнал главата си назад, демонстрирайки прекрасния овал на линията на шията си.

 Юан Цзун със зъби започна лекичко да хапе втвърденото зърно и силно да го засмуква. Ся Яо възбудено се изви, коленете му се стиснаха и обхванаха силния крак на мъжа, който беше върху него. Задникът му потреперваше и това треперене се предаваше като висок  електрически заряд върху бедрото на Цзун, като по този начин възбуждаше "нещото" в долната част на тялото му. 

- Не мога повече ... ах ... хм ...

 И отново страстния мъж се премести на другото зърно, като продължаваше да го тормози и чувствайки безкрайна жажда, не преставаше да го гали. После с едната си ръка здраво стисна и двете ръце на Ся Яо, а със свободната започна да играе с второто набъбнало грахче, като го въртеше с грубите си пръсти.

- По дяволите ... моля те ...

 Гръмките стонове на Яо започваха все повече и повече да приличат на ридания, а бельото му отпред се напои. Юан Цзун знаеше, че зърната на човека под него са особено чувствителни, затова продължи да ги експлоатира. Ся Яо нямаше никакъв опит, даже този "проблем" той решаваше изключително рядко, като се стараеше да не се докосва отново към себе си.

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now