Глава 4. Помогни ми да го опозная!

69 7 4
                                    

 Пред входа на най-елитния салона за красота в града бяха паркирани разкошни автомобили. Юан Джу ги заобиколи с грациозната си манекенска походка и полюшвайки стегнатите си бедра, влезе вътре.

- Позволете да Ви попитам, за какво събитие планирате да направим новата Ви визия?

- Отивам на среща.

- Какъв стил бихте желали да изберете?

 Младата жена седеше, кръстосала крак върху крак и почуквайки с пръсти по повърхността на дивана, равнодушно пророни:

- Направете така, че дори и монахът, след като ме погледне, да пожелае да се върне към светския си живот.

- Хм.... Ще се опитаме да направим всичко възможно.

 Ся Яо вървеше с кафеза си в ръка по тротоара, когато пред него изведнъж се появи кола, която рязко спря буквално на три метра от мъжа. След това, с кокетна стъпка, най-сексуалното момиче в целия северозападен Китай излезе от автомобила и дръзко застана пред него.

 То беше облечено в тъмнозелена рокля, а раменете му бяха обградени от дантели, предназначени да създават особено сексуален образ. Къдриците на девойката, които бяха вчесани и подредени от едната страна на главата й, я правеха да изглежда доста елегантна и в същото време не я лишаваха от изискан чар. Но най-много от всичко в очите на околните се набиваше поразителната долна част на роклята заради високата си цепка, която разкриваше бели, дълги и прави крака, които просто бяха създадени, за да възбудят и притеглят погледа на Ся Яо.  99% от мъжете не биха могли да устоят на такова съблазнително тяло, но за съжаление полицаят се отнасяше към изключението от 1%. 

- Млади господин Ся, искам да ти кажа, че специално заради теб днес организирах прекрасен банкет. Защо не искаш да дойдеш?

Ся Яо невъзмутимо отговори:

 - Това не ме интересува.

 Юан Джу направи няколко стъпки в посока към красивия мъж, като по този начин разкри още повече дългите си крака и с подобен на неговия безразличен тон попита:

- Ти да не би да ме избягваш?

- Не - казвайки това, той се обърна на пети и тръгна в обратната посока. Елегантната жена се забърза след младия човек и след като направи няколко крачки го настигна. После продължи да върви по пътя заедно с него.

Неудържим/ Advance Bravely /盛势 (BG превод)Where stories live. Discover now