OBSIDIAN | Hayaletin Ta Kendisi

14K 423 231
                                    

O B S I D I A N

― ― ―

" NOT LIKE THE GHOST
THE GHOST ITSELF "

― ― ―

❝ İhanet, bir bıçak aslında. Kalbini, ruhunu, güvenini kesip atıyor. Ne kadar zaman geçerse geçsin, o kesiğin izi ise, hep orada kalıyor.

Gerçeklik nedir, gerçek nedir? Bildiklerimiz, inandıklarımız gerçek midir? Biz, gerçek miyiz? Daha bu soruların cevabını bile bilmiyor, ama her şeyi kurtarmaya çalışmayı sürdürüyor. Çünkü o bir kahraman.

"Her şey bittiğinde, şeytanın, meleği kendi elleriyle yok etmiş olacağını biliyor olsaydın böyle savaşmaya devam edecek miydin?"

Kendisine yöneltilen soru ile gümüş grisi gözlerini karşısındaki adamın çikolata kahvesi gözlerine dikti ve kendinden emin bir şekilde başını salladı. "Ne olacağını denemeden bilemezsin. Ayrıca, Dünya yok olsa bile intikamını alırız, diyen bir takımın üyesiyim. Ben pes etmem."

Aldığı cevap, adamın kelimelerini geçersiz kılarken, genç kız hızla odayı terk etti. ❞

― ― ―

KİTAP HAKKINDA UYARILAR

*** Yenilmezler, Demir Adam, Kaptan Amerika filmlerine dair spoiler içerecektir.

*** Genel anlamda Marvel Sinematik Evreni ile paralel ilerleyecek, fakat önemli noktalarda çeşitli farklılıklar barındıracaktır.

― ― ―

CAST

GREY GHOST
" Ashley Astrea Adams "
Ashley Adams

GREY GHOST" Ashley Astrea Adams "Ashley Adams

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

― ― ―

IRON MAN
" Anthony Edward Stark "
Tony Stark

IRON MAN" Anthony Edward Stark "Tony Stark

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
OBSIDIAN: Stark's DaughterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin