Bölüm 34: Bir Sorunumuz Olmak Üzere

688 53 39
                                    

― ― ―

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

― ― ―

♪ Starset | My Demons

― ― ―

Gerilerinde kalmış Quinjet ile bağlantıyı kesmeden ilerlemeye devam ederken, bir yandan da ulaşmaya çalıştıkları santralin verilerini kontrol ediyordu Starklar.

Tesise ulaştıklarında, Quinjet'in iniş yapmasını beklerken çevreye tarama yapıp uygun bir saklanma alanı bulmuş, jetin iniş yapmasıyla tesise girmek üzere harekete geçmişlerdi.

Asher'ın tesis hakkındaki bilgileri, görünmeden içeri sızmalarına fazlasıyla yardım etmiş, onları hedefe yaklaştırmıştı. Kimlik tespiti yaparak yollarına devam eden Yenilmezler, olağan dışı bir hareket görene kadar bekleme kararı almış, saklanmışlardı.

Ashley ve Tony hızlı hareket ederek santralin sistemlerine ve kamera görüntülerine erişirken, diğerleri de beklemekteydi.

"Bir dakika," dedi genç Stark, elindeki tabletin ekranına dokunup dikkatini çeken görüntüye odaklanırken. Hızlı bir kimlik taraması sonucu karşısındaki kişi, kaşlarını çatmasına sebep olurken, ekranda yazan adı tekrardan okudu. "Andrew Arnim."

"Nasıl," dedi fısıldayarak. Kız kardeşinin öldürdüğü bu adam, kanlı canlı karşılarında duruyordu. Rhodey, adamı bulduklarını söyleyerek, cesedin görüntüsünü onlara göstermişti, Ashley tüm bunları dün gibi hatırlıyordu. İki seçenek vardı, ya aralarında bir hain dolaşıyordu, ya da kandırılmışlardı.

"Bir klon olamaz mı?" dedi Tony, kızının yüzüne bakarak. "İnsan klonlamanın imkansız olmadığını biliyorsun, belki de bizim bulduğumuz ceset klona aitti, ya da bu adam klon?"

"Olabilir," diye mırıldandı Ashley, bir yandan, Andrew Arnim denen adamın, ne işle meşgul olduğunu araştırıyordu. Arama kaynaklarında adam ölü olarak gösterilirken, onu kameralardan izliyor olması, genç kızı sinirlendirmiyor demek yalan olurdu.

"Belki de sadece bir oyundu, Hayley ile görüşmem için," dedi babasına. "Mümkün." karşılığını alırken, adamın uzmanlığını bulmuştu bile. "Nükleer enerji, yapay zeka ve kimya mühendisi, Harvard, Oxford ve Columbia'da okumuş. Eğer yaşlı olmasaydı, etkilenebilirdim."

Tony, alayla gülerken, başını iki yana sallamıştı. "Hayır, etkilenmezdin."

Gülerek babasını onayladı Ashley. "Evet, etkilenmezdim." Birbirlerine gülümseyerek, etrafı incelemeye dikkat ederlerken, Clint, kulaklığından sıkılmış bir sesle konuştu. "Daha ne kadar bekleyeceğiz?"

"Anormal bir veri alana kadar," cümlesini tamamlamasına engel olan alarm, kaşlarını çatmasına sebep olmuştu genç Stark'ın. "Şanslısın, Clint. Atış serbest, herkes harekete geçsin."

OBSIDIAN: Stark's DaughterWhere stories live. Discover now