Bölüm 77: Tıpkı Yenilmezler Gibi

391 45 5
                                    

♪ Lana Del Rey | Dark Paradise

― ― ―

"Ne?!"

Tony'nin ayağa kalkıp gözlerini kocaman açarak Ashley'e bağırması, kadının tahmin ettiği bir tepkiydi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Tony'nin ayağa kalkıp gözlerini kocaman açarak Ashley'e bağırması, kadının tahmin ettiği bir tepkiydi. "Hayır, izin vermiyorum, böyle bir şey olmayacak."

"Baba," diyerek söze giren Ashley'in lafı bir defa daha kesilmişti. "Hayır dedim! İzin vermiyorum, saçmalama! Konuşma bitmiştir, odana git."

"Ben on yaşında değilim," dedi ve gözlerini devirdi Ashley. "Bilmem farkında mısın, ama yirmi altı yaşındayım şu anda." Tony odada volta atmayı kesip, inanamıyormuş gibi bir suratla kızına döndü. "İzin vermediğimi söyledim, takıldığın şey bu mu?"

Ashley, omuz silkti. "Tek bir hareketimle izin vermeni sağlayabilirim, o yüzden çok takılmamayı tercih ediyorum."

Kızının rahatlığı, kendisinden bile beterdi. Tony, kafasını duvarlara sürterek değil kıvılcım, yangın çıkarabilecek kadar sinirliydi. "İster zihnimi manipüle et, ister etme. İzin vermiyorum dedim, bitmiştir, Stark."

Kızını kimseye vermemek konusunda çok ciddiydi Tony. Birkaç saniyeliğine gözünün önünden ayırmıştı oğlunu ve o an Peter yanında olmadan geçirdiği ikinci yıl dolmuştu.

Bebekliğinde yanında olamadığı kızının evlenmesine izin mi verecekti?

Asher'ın zamanlaması gerçekten harikaydı.

Kendisine dik dik bakmakta olan Pepper'a döndü Tony. "Hiç bana öyle bakma, Pep," dedi turuncu saçlı kadına. "O sadece benim kızım. Yıllarımı onun varlığından habersiz geçirmişken, evlenip de beni terk etmesine müsaade edecek değilim."

Adamın sorununu anlamış gibi gülümsedi Pepper. "Tony, Ashley seni terk etmiyor."

Tony, yere diktiği bakışlarını kaldırmadı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Tony, yere diktiği bakışlarını kaldırmadı. "Gitmesini istemiyorum."

Tony'nin yanına oturdu ve onun elini tuttu Pepper. Yüzünü kendisine çevirip, şefkatli bir gülümsemeyle adamın kahverengi gözlerine baktı. "Bir yere gitmiyor ki, Tony," dedi Pepper. "Evlenmesi, seni terk etmesi anlamına gelmiyor, ayrıca yarın evlenmeyecek."

OBSIDIAN: Stark's DaughterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin