Bölüm 37: Onu Bırakmıyorum

694 56 30
                                    

♪ Scorpions | Still Loving You

― ― ―

Kulağında çınlayan, ona destek vermek için haykırılan sözlerin arasında, biri öne çıkıyordu onun için.

"Hiçbir yere ayrılmayacağım, tam bu noktada, çıkman için bekleyeceğim bebeğim."

Babasının sözleri ile tebessüm ederken, verilen narkozun etkisiyle, bilinci kapanırken, yine son hatırladığı şey, babasının gülümseyen yüzüydü.

Tony'nin, kızı Astrea için ürettiği ark reaktörü, güçleri sebebiyle fazlasıyla yorulan kalbine destek olarak, bedenine bağlanmak üzereydi. Babasının sahip olduğu bu korkunç ayrıcalığa sahip olma düşüncesi Astrea'yı korkutmuyor, aksine mutlu ediyordu, sebepsizce.

O, kalbine destek olacak reaktörün takılması ve damarların bağlanması için bilinçsiz bir şekilde ameliyat masasında yatarken; doktorlar işlerini yapıyor, Yenilmezler ise kapının ardında genç Stark'ın oradan gülerek çıkması için bekliyordu.

Tony, ameliyathanenin camının önünden bir saniye ayrılmazken, herkes, telaşla, endişeyle ve dualarla Astrea'nın oradan çıkması için bekliyordu.

Clint, eşi Laura ile telefonda konuşuyor, Astrea'nın durumunu ve son olayları anlatıyorken, Yüzbaşı'nın elindeki telefonu çevirerek ayaklarını yere vuruyor olduğunu fark etmişti.

Laura ile konuşmasını bitirdiğinde, Steve'in yanına ilerleyip, elini omzuna koymuş ve yandaki koltuğa oturmuştu. "Her şey yolunda mı, Yüzbaşı?"

Başını sallayarak, tebessüm etmesi, ne yazık ki, oldukça şüpheci bir yapısı olan Clint Barton'a yeterli gelmemişti. "Şimdilik," dedi kendi kendine. "Şimdilik seni rahat bırakıyorum." Yanından ayrılan Barton ile derin bir nefes vermiş ve sırtını duvara yaslamıştı Steve, ardından zihninde dolanan türlü düşüncelerle boğuşmaya devam etti.

" Yanından ayrılan Barton ile derin bir nefes vermiş ve sırtını duvara yaslamıştı Steve, ardından zihninde dolanan türlü düşüncelerle boğuşmaya devam etti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kaç saat geçtiğini kimse bilmiyordu, fakat beş saatten uzun olduğu kesindi. En sonunda açılan ameliyathane kapısı ile herkes çıkan doktor Leia'nın başına toplanırken, Leia, en önde duran Tony'ye gülümsedi.

"Ameliyat, zor da olsa, oldukça başarılı geçti, Bay Stark. Bayan Stark'ın durumu stabil, onu özel odaya alacağız. Birkaç saate, hatta en geç yarın sabaha uyanmış olacaktır. Geçmiş olsun," dedikten sonra, arkasından gelen ekip arkadaşları ile ameliyathaneden ayrıldı.

En son, sedye eşliğinde ameliyathaneden çıkarılan Luna'nın bilinci hala kapalıydı. Tony, odaya yerleştirilen kızının başından ayrılmamak için diretirken, Pepper ve Natasha, onu biraz olsun eve gitmek ve en azından bir duş almak üzere zorluyordu.

"Kızımı bırakıp hiçbir yere gitmiyorum," demeye devam ederken, Pepper'ın kaşlarını çatıp yüzüne bakmasıyla, homurdanmış ve koltuğa yığılmıştı. "Onu bekleyeceğime söz verdim, ya ben evdeyken uyanır ve beni göremezse?"

OBSIDIAN: Stark's DaughterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin