Bölüm 64: Korku İliklerinde

452 42 7
                                    

♪ Ruelle | Bad Dream

― ― ―

Kızıl saçlar ve yeşil gözleri gördüğü anda, derince nefes almış ve Nyks'e, Orion'u kapatması için talimat vermişti Ashley. Natasha'ya karşı olan öfkesi, kadının yüzünü gördüğü anda yeniden canlanmış, ekrandaki görüntünün kaybolmasından otuz dakika sonra bile geçmemişti.

Natasha ise, Ashley'e kendisini dinletmeye çaba göstermişti. Anlatmak istediği şeyi genç kadın dinlememişti bile.

Kendini sakinleştirmeye çalışarak yazmaya başladığı algoritmalara odaklanmış, Orion'un güvenliğini maksimum seviyeye çıkarabilmek ve yetki sahipleri dışında herhangi bir varlığın erişim sağlayamaması için çalışmaya başlamıştı. "Nyks, bu yeni algoritmayı dene."

"Algoritmaya sızma simülasyonu başlatılıyor." Hologram ekranda çıkan kodlar ve akmaya başlayan sayılar, Ashley'in kollarını göğsünde birleştirip ciddi bir yüzle ekranı izlemesine sebep olmuştu.

Yaklaşık üç dakika boyunca bekledikten sonra, Nyks'in sesi ile kendine geldi. "Bazı açıklıklar bulundu, patron." Bahsettiği açıklıklar hologram ekranlara yansıtılırken, Ashley ellerini klavye üzerinde hareket ettirmeye başlamıştı bile.

Algoritmada tespit edilen tüm zayıflıkları daha güçlü ve etkili kodlar yazarak duvarı yenilerken elini saçlarına attı ve hafifçe saçlarını karıştırdı. "Pekala, bunu dene şimdi." Nyks'in simülasyonu başlattığını söylemesiyle, geçen her kodu dikkatle okuyarak hafızasına kazımaya başladı.

"Tebrikler, patron. Algoritma başarılı."

"Güzel," diye mırıldandı ve boynunu iki yana esnetti Ashley. "Şimdi bunu Orion'a uygula. Yetkililerde sadece üç kişi olmasını istiyorum, ben, babam ve Pete."

"Anlaşıldı, Ashley Astrea Stark, Anthony Edward Stark ve Peter Benjamin Parker Stark yetkililere eklendi."

"Tamam, şimdi Orion'u aç ve kilitle. Dediğim gibi, şartlar ne olursa olsun, yetkililer dışında kimse onlara ulaşmayacak. Gerekirse onları yok etme izni veriyorum."

"Orion tekrar çevrim içi."

Başını sallayıp, hafifçe gülümsedi. Hologram listesinin en başındaki maddenin üzerini parmağını oynatarak çizdikten sonra, "Sırada ne var?" diye sordu. "Bütün güvenlik yazılımlarını yükseltmeyi sonraya bırak." diye ekledikten sonra Nyks'in cevabını bekledi.

"Protokoller üzerinde çalışmanı ve onları tamamlamanı öneriyorum, patron." Ashley sıkkın bir şekilde nefes verdi ve başını salladı. "Nerede kaldım en son?"

"Uzaktayım, Kapımdan Uzaklaş protokolü. Dışarıdan herhangi bir sisteme erişim sağlanması durumunda ne yapılmasını istiyorsun?"

"Yetki sahiplerini ve seviyeleri belirledim mi?"

"Onun için bir algoritma yazmayı hatırlatmamı söylemiştin."

"Tamam, şimdi bu algoritmayı hazırlayalım. Alfa & Omega seviyesi için ihtiyaç yok, sadece üç kişi." diye mırıldandı ve ellerini tekrardan hologramlar üzerinde gezdirmeye başladı.

Yorulan ve acımaya başlayan gözlerini ovuşturmak için durduğunda, bacaklarını kendine çekti ve başını dizlerine koydu. "Patron, iyi misin?"

OBSIDIAN: Stark's DaughterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin