Bölüm 11: Beni Bırakma

1.7K 127 11
                                    

Hala öğrendiklerinin üzerindeki etkisini atamamış olan Ashley, yapay zeka Adkyn'e bünyesinde barındırdığı belgelerin tamamını Jarvis ile paylaşmasını ve ardından tekrar kendini koruma altına alıp binayı kilitlemesini söyledikten sonra yanında duran Tony'ye baktı, ikilinin arasına buz gibi duvarlar girmiş gibi bir his vardı Tony'nin içinde ve bu his, onu paramparça ediyordu.

Hem öfkeliydi, hem kırgın. Kızının kendisinden koparılmış olduğu gerçeği onun tüm hislerini birbirine dolaştırıyor, damarlarında dolaşan kana hakim olan duyguyu öfke haline getiriyordu.

Kısık sesle birkaç kelime mırıldanıp tesise dönmeleri gerektiğini söyledikten sonra kaskını başına taktı ve binanın çıkışına ilerledi, Tony de zırhına girip binadan çıkmış ve havalanmıştı

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Kısık sesle birkaç kelime mırıldanıp tesise dönmeleri gerektiğini söyledikten sonra kaskını başına taktı ve binanın çıkışına ilerledi, Tony de zırhına girip binadan çıkmış ve havalanmıştı. Ashley motoruna binip oluşturulmuş rotaya doğru yönelirken Tony, biraz uzağında uçuyordu.

Duydukları kafasında yankılanıyordu genç kadının, kaskın dışında kalmış gri saçları uçuşurken derince nefes alıp veriyordu, bu derin nefesler ve titreme, Ashley'in her an gelebilecek bir sinir krizine çok müsait olduğunun işaretleriydi, omuzlarını dikleştirirken "En azından tesise gitmemi bekle," diye mırıldandı çok kısık bir sesle.

Ashley'nin sinir krizi geçirmeye çok yakın olduğunu biliyordu Tony, fakat hiçbir şey yapamıyordu. Tek yapabileceği bir an önce kızının tesise bir an önce ulaşmasını sağlamak ve Ashley'nin kendisi hazırladığı güvenlik protokollerini devreye sokup krizin etkisini minimum seviyeye indirmeye yetmesini ummaktı, Ashley de tam olarak aynısını düşündüğü için motorun hızını artırdı. Kısa bir süre içerisinde tesise ulaşmıştı ve krizini biraz daha geciktirebilmek için kendini sıkmaya devam ediyordu.

Bedenini zoraki asansöre attığında sırtını asansörün camlarına yaslayıp yere çöktü ve dizlerini kendine çekti, titreyen sesiyle tesisin dijital asistanı Jarvis'e seslendi. "Ben odama girdiğim anda krizlerle ilgili tüm güvenlik protokollerini çalıştır, Jarvis."

"Protokol hazırlıklarına başlandı, koruyucu alana giriş yapmanız için beklemekteyim Bayan Adams."

Asistandan aldığı bilgi sonucunda zorlanarak ayağa kalkıp asansörün solunda kalan koridorun en sonunda yer alan oda denilemeyecek kadar büyük, banyo ve mutfak dahil her şeyi içeren iki katlı dairesine - kendi tabiriyle odasına - girip kendini yere bıraktı. "Çabuk korumayı aktifleştir!"

"Tüm önlemler alındı, daireniz kilitlendi, koruma alanı olarak belirlenen bölge kalkan ile koruma altına alındı, sakinleştiriciler her ihtimale karşı hazırda bekletiliyor."

Buradan sonrasını, Ashley, kesinlikle hatırlamıyordu.

Gözlerini kapatıp çığlık atmaya başlarken bir anda ortaya çıkan başka bir kalkan etrafını sardı, Ashley ise kendini kaybetmişcesine kalkanı yumrukluyor ve çevresindeki mavi duvarı dağıtıp odaya ulaşmaya çalışıyordu. Gri saçları gözlerini kapatırken bağırıp sayıklamaya devam ediyordu ve gri irisleri gittikçe siyaha dönmüştü, aralarda parlayan gri ve beyaz renkler ise kendini kontrol etme dürtüsü ile kırık kalbini belli ediyordu.

OBSIDIAN: Stark's DaughterOnde histórias criam vida. Descubra agora