Bölüm 23: Aya Erişebilseydim

1.1K 81 6
                                    

♪ Kina | Get You The Moon

Ve eğer, aya senin için erişebilseydim, onu sana verirdim. Ve eğer, ölüm senin için geliyor olsaydı, hayatımı senin için verirdim.

― ― ―

Ekip evin içindeki çeşitli alanlara dağıldığında, Natasha ve Ashley, kızlar takımı olarak, denizi gören açık ve çiçeklerle doldurulmuş balkona gitmeyi tercih etmişlerdi.

Balkondaki koltuklara yerleştikten sonra, ikisi de, konuşmamayı tercih ederek, başlarını denize çevirmiş ve denizi izlemeye başlamışlardı. Onlar, konuşmadan, sadece çevrenin sessiz huzurunu dinlemeyi tercih ederken, Tony ve Bruce, Tony'nin laboratuvarında, birkaç ayrıntıya göz atmakla meşguldü.

Steve ile Clint ise, evden ayrılarak, biraz kafa iznine çıkmışlardı.

Clint, güvenli evdeki ailesinin yanına gitmek için, üsse dönmüş, üsteki arabalardan birini alıp yola çıkmıştı, Natasha dışında kimse, gerçekten gitmekte olduğu yeri bilmiyordu.

Steve ise, motoruna atlayarak, New York sokaklarında gezinmeye çıkmıştı, uzun zamandır kafası doluydu yaşlı adamın.

Natasha ve Ashley arasında sürerek gittikçe büyümekte olan bu sessizlik, Natasha'nın telefonu ve Ashley'in saatinden çıkan sesler ile bölünmüştü.

Natasha, Clint'ten aldığı aramayı cevapladıktan sonra, gelen mesajlarda Maria Hill adını görmüştü ve bu isim, anında kaşlarını çatarak göz devirmesine sebep olmuştu. Ashley tam konuşacakken Natasha'nın söze girmesiyle ağzını kapatmıştı.

"Nick Fury, SHIELD'a gelmemi istiyor, sanırım önemli. Ekibe haber verebilir misin?" Yeşilimsi mavi gözlerini gri gözlerle birleştirip hafifçe gülümsedi kızıl kadın, karşısındaki genç kızın onayıyla gülümsemesi genişleyerek yüzüne yayılmıştı. "Teşekkürler, Ash, bir tanesin."

"Biliyorum, biliyorum."

Kızın ukala cevabına kıkırdadı Romanoff ve hızla merdivenlere yöneldi, Ashley ise birkaç dakika daha oturduktan sonra babası ve Bruce'un yanına, laboratuvara doğru ilerlemişti. Laboratuvara girdiğinde ona dönen ikiliye gülerek yanlarına yaklaştı. "Natasha SHIELD'a gitti ve ben de sıkıldım, siz ikiniz ne yapıyorsunuz?"

"Bruce'a laboratuvarı gösteriyordum. Nat neden SHIELD'a gitti?"

Babasının sorusuyla dudaklarını büzdü genç kız, ardından saatini Jarvis ile Karmen'in son durumunu öğrenip, üzerinde çalışabilmek için ayarladı.

Tony'nin yanına gelip raporlara göz atmaya başlamasının üzerinden sadece bir dakika üç saniye geçmişti ki, Ashley ve Tony, aynı anda Natasha ve Nick Fury'den arama almaya başlamıştı. Dikkati o tarafa yönelen Bruce da yanlarına ilerleyerek aramanın açılmasını, meraklı gözlerle izlemişti. "Nat? Ne oldu, her şey yolunda mı?"

"Her zamanki gibi, krizler peşimizi bırakmıyor, diyeyim. Aynı anda gerçekleşen devasa elektrik kesintileri, kopan hatlar, çevrim dışı kalan uydular ve kuleleriyle bağlantısı kesilen uçaklar, sizin bir ilginiz var mı?"

Tony, sırıtıp başını iki yana sallarken, kendisinden cevap bekleyen kızıl kadın ve kızı ile kendisine hoş olmayan bakışlar atmakta olan uzun pelerinimsi ceketli adama baktı.

OBSIDIAN: Stark's DaughterDove le storie prendono vita. Scoprilo ora