Bölüm 80: Yenilmezler!

401 41 9
                                    

"Bu hat hep açık," dedi Natasha, karşısındaki dostlarına. "Yani, eğer biri yapmaması gereken bir şey yaparsa, haber verebilirsiniz."

Hattaki Rocket, Rhodey ve Okoye, Natasha'yı onayladıktan sonra, Rocket ve Okoye'nin hologramları kayboldu. Rhodey bakışlarını kızıl ajanın üzerinden ayırmazken, Romanoff, bakışları hissetmesiyle kafasını kaldırdı. "Sen neredesin?"

"Meksika," diye yanıtladı Rhodey. "Federaller bir oda dolusu ceset bulmuş, silahlarını bile çekememişler."

"Bir çete kavgası mı?" dedi Natasha, kızarmış gözlerini önünde duran fıstık ezmeli sandviçe dikti.

"Hayır, bunun Barton olduğuna eminim," diye karşılık verdi Rhodey, Romanoff'a, genç kadın derince nefes aldı. "Bir tarafım, onu gerçekten bulmak istemiyor, Nat." diyerek cümlesini tamamladığında, Natasha bakışlarını adamın koyu kahverengi gözlerine dikti. "Nerede şimdi?" dedi karşısındaki albaya. "Bul onu, lütfen."

Rhodey, durumdan memnun olmadığını belirtircesine başını salladı. "O iki Stark'ın tüm gezegeni havaya uçurmadığına emin ol."

Natasha, kendini gülmek için zorlayarak, başını salladı, Rhodey bunu anlamış gibi bir nefes verdi ve hattı kapattı. Hat kapandığında, genç kadın, sırtını koltuğun arkasına yasladı ve sandviçini tabağa bıraktı.

Aklına gelen anılarla derince nefes aldı, gözlerinin tekrar dolmaya başladığını hissedebiliyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Aklına gelen anılarla derince nefes aldı, gözlerinin tekrar dolmaya başladığını hissedebiliyordu. Gözyaşlarını daha fazla tutamayacağını hissettiğinde gözlerini kapattı ve başını öne eğerek ellerini yüzüne kapattı, beyaz ojeli tırnakları gözlerinden akan yaşların üzerine siper olmuştu.

Yaklaşan ayak seslerini duyduğunda iç geçirip göz yaşlarını sildi ve saçlarını geriye ittirdi, ardından koltukta tekrar eski pozisyonunu alarak ayaklarını masanın üzerine koydu, içeri gelen kişi Ashley Stark'dan başkası değildi. Genç Stark gülümsedi ve kızıl kadının karşısına oturdu. "Bir arkadaşıma bakmaya gelmiştim," derken yüzünde muzip bir ifade belirdi.

"Gördüğün gibi," dedi ve gülümsedi Romanoff. "Arkadaşın gayet iyi."

"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
OBSIDIAN: Stark's DaughterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin