Bölüm 79: Model Başarılı, Patron

405 38 10
                                    

♪ Dark Tranquillity | Misery's Crown

― ― ―

2023
Üç Yıl Sonra
Starklar'ın Evi
Malibu, Kaliforniya

"Pekala, Nyks, bu defa simülasyondaki Mobius şeridini ters çevir."

Birkaç saniye bekleyişten sonra, "Simülasyon tamamlandı," cümlesi ile nefesini tuttu ve "Lütfen, lütfen," diye fısıldadı.

Duyduğu cümleyle gözlerini kocaman açtı, şaşkınlıktan birkaç saniye boyunca hareket edememiş, nefes dahi alamamıştı.

"Patron, model başarılı." Nyks'in yumuşak ve narin sesi, Stark'ın kulaklarında yankılanmıştı, Ashley, şaşkınlıktan sesi boğukça duyuyordu.

"Siktir," diye mırıldanarak, karşısındaki hologramlara baktı Ashley. "Siktir, gerçek olamaz bu!"

Gri saçlarını savurarak laboratuvardan hızla çıktı ve merdivenleri koşarak tırmandıktan sonra oturma odasında olan babasına seslendi. "Baba," dedi sesindeki şaşkınlıkla. "Bir şey buldum." Şaşkın ve korkmuş bir ifade vardı yüzünde, Tony meraklandığını hissetmişti.

Kızının bu şok olmuş haline anlam veremeyerek, koltuktan kalktı ve peşinden gitti Tony. Laboratuvara girip koltuğa oturduktan sonra, Ashley'in açtığı hologramları inceledi. "Siktir!" Kocaman açılmış gözlerini kızının gözlerine dikti ve elini ağzına götürdü. "Siktir!"

"Baba, bunun ne anlama gediğini biliyorsun, değil mi? Ashley, gri gözlerindeki endişe ve umutla Tony'ye baktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Baba, bunun ne anlama gediğini biliyorsun, değil mi? Ashley, gri gözlerindeki endişe ve umutla Tony'ye baktı. "İkinci şans olabilir," dedi. "Belki de onları geri getirebiliriz."

Bu cümleyi söylüyor olduğuna inanmak fazlasıyla zordu, fakat bu gerçekti, gerçekten de bir şansları olabilirdi. Tehlikeli de olsa bir şansları olabilirdi.

Tony, olanları algılamaya çalışır gibi sadece hologramlara bakıyordu, sanki bunun gerçek olduğuna inanamıyordu, kahverengi gözleri kocaman açılmıştı ve göz bebekleri yuvalarından fırlayacak gibiydi.

Ashley, babasının yanına oturdu ve elini tuttu. "Baba, bir şansımız daha olabilir," diye fısıldadı. "Bunu denemek zorundayız."

"Çok riskli, çok tehlikeli," dedi Tony, nihayet kendisini toparladığında. "Hayır, çok riskli. Ya onları geri getirelim derken, kalanlara zarar verirsek?"

"Denemeden bilemeyiz," diye karşılık verdi Ashley. "Baba, beş yıl oldu," derken sesi titremişti. "Burada olmayan herkese borçluyuz bunu. Peter'a, Wanda'ya borçluyuz, T'Challa'ya, Shuri'ye borçluyuz!"

"Ya," dedi Tony. "Ya onları geri getirelim derken, seni kaybedersem? Peter'ın acısı geçmemişken, ya sana bir şey olursa, ben o zaman nasıl yaşayacağım? Bana bir şey olursa sen nasıl yaşayacaksın?"

OBSIDIAN: Stark's DaughterWhere stories live. Discover now