Bölüm 78: Tony'nin Kutup Yıldızı

383 39 7
                                    

İki Hafta Sonra
SHIELD Üssü
Konum; Bilinmiyor

"Hazır mısınız, ekip?"

Mack'in gür sesi hangarda yankılanırken, yeni oluşturulan "Anonymus" isimli ekip, ilk görevlerine çıkmak üzere hazırlanıyordu. "Titrek?"

Daisy, elindeki bilgisayarı Fitz'e verip, Mack'e doğru ilerledi. "Hazırım, Lincoln ve diğerleri de geliyor." Esmer adam başını salladı ve üzerindeki ceketin fermuarını çekti, bu sırada ekibin kalan üyeleri de hangara varmış, jete binmişti.

Planlarda altı kişiden oluşuyordu bu takım; Daisy Johnson, Alphonso Mackenzie, Lincoln Campbell, Elena Rodriguez, Asher Leroy ve Ashley Stark. Asher takım hakkında herhangi bir karar vermemişti, Ashley ise direkt olarak reddetmişti.

Bu yüzden şu an için, dört kişilerdi.

Lincoln'ün, Stark'a dair olan bu anlamsız öfkesi dikkat çekiyordu. Daisy onunla bu konu hakkında konuşmaya çalışmış fakat herhangi bir cevaba ulaşamamıştı. "Pekala, millet," diyerek dikkatleri üzerine çekti Mack. "Görevi biliyorsunuz, ilerleyin."

Lincoln, Daisy'nin yanından yürüyerek jete ilerlerken, "Kısa ve öz konuşmasını seviyorum," dedi ve güldü. Daisy de başını salladı ve gülümsedi, birkaç dakika içerisinde havalanmışlardı.

Bu sırada Ashley Stark elbette rahat durmuyordu.

Anonymus adlı gruba katılmayacağından emindi, Lincoln ile aynı takımda olmaya katlanamazdı.

Ayrıca Yenilmezler hakkında söyledikleri, Ashley'in onlarla anlaşamayacağını kanıtlar nitelikteydi, bu yüzden bu konu üzerinde durmamış, bir süredir kafasını kurcalayan bir başka duruma odaklanmıştı.

İntikamcılar Girişimi.

"Başarısızlık" kelimesi, zihninde hiç durmadan yankılanmıştı, iki hafta boyunca. Bu konu hakkında kimseyle konuşmak istememiş, aklına en yatkın gelen fikri hayata geçirebilmek üzere bir program tasarlamaya başlamıştı.

Eğer Yenilmezler tamamen sona ererse, yerlerini İntikamcılar alacaktı, Ashley'in planı buydu. Herhangi bir başka boyutta sıkışma, tüm ekibin ölmesi veya yok olması gibi durumlar, Stark'ın kafasını oldukça kurcalıyordu son günlerde.

Kimleri seçeceğini henüz bilmiyordu, fakat bu konu üzerine yoğunlaşmıştı. Bir diğer yandan da SHIELD'ın Anonymus'unu takip ediyor, yeteneklerini görmek istiyordu. Şu an jette uçmakta oldukları yerde girecekleri çatışma için patlamış mısırlarını hazırlamıştı Stark.

Asher ile bu grup hakkında konuşmuşlardı, Asher emin olmadığını söylemişti. Gözlem fikrini mantıklı bulmuş, duruma göre ekibe katılabileceğini düşündüğünü belirtmişti. Ashley, sevgilisinin görüşlerine ve fikirlerine saygı duyuyordu, bu yüzden kararı ona bırakmıştı.

Bütün boş vaktini kendini oyalamakla, zihnini meşgul etmekle geçiriyordu. Kabus görmeye devam ediyordu ve kabuslarının gerçek olacağını içten içe biliyordu, İntikamcılar Girişimi'ni oluşturma sebebi de kabuslardı zaten.

Peter'ı, Wanda'yı, Vision'u ve kaybettikleri tüm kişileri özlüyordu.

İçinde, bir şeylerin belki de düzeleceğine dair bir umut olsa da, araştırmaya cesaret edemiyor, yeşermekte ısrarcı olan o umudun kökünü kazıyordu.

OBSIDIAN: Stark's DaughterWhere stories live. Discover now