Bölüm 8: Yara İzleri

2K 146 21
                                    

Alıkonularak götürüldüğü tuhaf inden çıkarılıp tesise - evi demek daha doğru olabilirdi - tekrar getirildiğinde, Yüzbaşı ile ufak bir müsabaka yapıp sonucu bile göremeden onun isteğiyle bırakmışlardı. Fazla yorulduğunu ve dikkatini toparlamakta zorlandığını fark etmiş olup onu daha da hayal kırıklığına uğratmak istemediğinin bilincindeydi Ashley, açık olmak gerekirse de bunun için ona minnettardı. Birkaç atışma sonrası kendini odasına atmış ve anlamsızca donuk olan bakışlarını tavana dikerek yatağına uzanmıştı. Ne kadar olduğunu bilmediği bir süre boyunca sadece duvara bakmış, ardından sol elini kaldırarak çıkan gri sis - duman karışımı parıltının yavaşça etrafını sarışını seyretmişti.

Güçlere sahipti.

Telekinezi, zihin manipülasyonu ve hava kontrolü.

Bir sesin kendisine "hak ediyor musun?" diye sorduğunu duyduğuna yemin edebilirdi.

Hayley ya da Ashley'in kullandığı adıyla Daphne.

Eskiden olduğu kişiyle hiçbir ilgisi yoktu artık. Kim, her ne yaptıysa, onun tüm gerçekliğiyle oynamıştı ve oynamaya devam ediyordu.

Kız kardeşi, ikizi.

Tuhaf duyguların yavaşça zihnini istila etmeye başlamasıyla, elindeki parıltı gri renginden sıyrılarak beyaza dönüştü. Ayın yavaşça gökyüzündeki yerini almaya yaklaştığı New York gecesini ise gri bulutların kaplamaya başladığını hissetti Ashley.

Üzüldüğü zamanlarda, bulunduğu bölgede yağmur yağmaya başlaması fazla olasıydı ve bu Ashley Adams'ı sebepsizce gülümsetirdi.

Asla insanlarla kolay anlaşabilen biri olmamıştı, ekibi ile anlaşabilmesine rağmen.

Beş yaşına kadar, asosyal ve üstün zeka şüphesi taşıyan biri olarak nitelendirilirdi. Altı yaşına geldiğinde ise yapılan IQ testinde sonucun iki yüz yetmiş altı çıkması üzerine, herkesin "lanetlenmiş, mutasyona uğramış" söylemlerine alayla bakan ve asla umursamayan bir dahiydi.

Dokuz yaşında konulan "sosyopat" tanısı ile akıl hastası bir dahi olduğu düşüncesi, herkesin ortak düşüncesiydi. On dört yaşına geldiğinde geçirdiği kaza ile "kesinlikle lanetli" olduğuna inanılan, ucube bir dahi haline gelmişti.

İlkokul, ortaokul ve liseyi normalden çok daha erkenden bitirmiş, ardından yedi üniversite okumuştu, ki bitirdiği üniversiteler dünyanın en iyi üniversiteleriydi. Yedi farklı ve birbirinden zor alanda doktora yapmış, okçuluk, satranç ve tangramda rekorlar kırmıştı.

Ailesine rekorlarla dolu yıllar yaşatmama rağmen, asla sevildiğini hissetmemişti.

Bu da Ashley'i; duygusuz, acımadan yoksun, soğuk, hızlı ve soğukkanlı bir "hayalete" dönüştürmüştü.

Grey Ghost.

Yenilmezler üyesi, MIT, Londra Emperyal, Stanford, Oxford, Columbia, Michigan ve Harvard'ı birincilikle bitirmiş, yedi alanda birincilikle sonuçlanmış projelere, tezlere ve doktoralara sahip Ashley Adams.

On dört yaşında geçirdiği kaza sonucu istemediği güçlere sahip olan ve ailesine kendilerini ikizinin önünde öldürten bir hayalet.

Ailesinin ölüm hikayesini ilk kez Steve, Tony ve Bucky ile paylaşmıştı. Hayley bile onları manipüle ederek öldürttüğünü bilmiyordu, zihninde yaptığı oynama yüzünden onları kendi elleriyle öldürdüğünü zannediyordu. Herkesi, her şeyi kaybetmişken, onu da kaybetme riskini almak istememişti, sanki onları elleriyle öldürmesi Daphne'yi öfkelendirmeyecekmiş gibi.

OBSIDIAN: Stark's DaughterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin