Bölüm 81: Ne Pahasına Olursa Olsun

464 42 128
                                    

♪ Imagine Dragons | Whatever It Takes

― ― ―

Ekim 2023
Yenilmezler Üssü
New York Yakınları

"Altı taş, üç takım, tek şans," diyerek masanın önüne ilerledi Yüzbaşı, bu sırada diğer Yenilmezler de onun arkasına dizildi.

"Altı taş, üç takım, tek şans," diyerek masanın önüne ilerledi Yüzbaşı, bu sırada diğer Yenilmezler de onun arkasına dizildi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Arkadaşlarımızı kaybettik, ailemizi kaybettik, kendimizden bir parçayı kaybettik. Bugün, bunların hepsini geri alma şansımız var. Takımınızı ve görevinizi biliyorsunuz. Taşları alalım, onları geri getirelim."

İki Stark, yan yana durmuş, birbirlerinin elini tutmuştu. Romanoff - Barton ikilisi birbirlerine bakıyor ve Yüzbaşı'nın sözlerine kulak veriyordu.

Leroy, genç Stark'ın yanında duruyordu, onun diğer yanında ise dişi Rogers bulunuyordu. Rogers, babasının sağ tarafında durmuş, sıkıca elini tutmuştu, diğer tarafta ise Bruce, Rocket ve Thor, Rhodey ve Nebula bulunuyordu.

"Herkes için bir gidiş geliş hakkımız var, hataya yer yok," diye devam ederken, mavi gözlerini herkesin üzerinde sırayla gezdiriyordu Steve.

"Çoğumuz bildiğimiz bir yere gidiyor, ama bu ne bekleyeceğimizi bildiğimiz anlamına gelmiyor. Dikkatli olun, birbirinizi kollayın. Bu, bizim hayatımızın savaşı ve bu savaşı kazanacağız," dedi ve duraksadı, karşısında durmuş, gülümseyerek kendisine bakan Tony'nin kahverengi gözlerine baktı. "Ne pahasına olursa olsun."

Bu manzaraya oldukça yakından şahit olan herkes, yüzünde oluşan tebessümü engelleyemezdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu manzaraya oldukça yakından şahit olan herkes, yüzünde oluşan tebessümü engelleyemezdi. Takım da engelleyememişti.

Herkes yerine geçmeden önce, Tony, Ashley'i durdurdu ve kızının gözlerine baktı. "Dikkatli ol," diye fısıldadı ona, sesindeki endişeyi hissetmek, Ashley için zor olmamıştı. "Dikkatli ol, bebeğim, seni 3000 defa seviyorum."

"Ben de seni 3000 defa seviyorum, baba," diye yanıt verdi Ashley babasına, adamın yanağına bir öpücük kondurdu. "Sen de dikkatli ol, lütfen."

OBSIDIAN: Stark's DaughterWhere stories live. Discover now