Bölüm 33: Öt Bakalım

727 57 54
                                    

― ― ―

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

― ― ―

♪ Imagine Dragons | Natural

― ― ―

"O nükleer santral kazası," diye devam etti sözlerine. "Sizin dikkatinizi çekebilmek için yaptım, nasıl önleyeceğimi biliyordum. Bir şekilde durumdan haberdar olmanız gerekiyordu, çünkü tüm Yenilmezler, özellikle de ikiniz, en büyük hedefsiniz, dünyada bulunan her türlü örgüt için. Beni fark edeceğini bildiğim için, özellikle gözünün önünde olmaya özen gösterdim ki, olacak olanı biraz daha erteleyip daha fazla bilgi alabileyim."

"Bizim dikkatimizi çekmek istedin, yani orada planlanan başka bir şey var. Ne planlıyorlar?"

Asher, Stark'ın güçlü sezgilerinden etkilenmiş olduğunu asla inkar edemezdi.

"Global yok etme. Birbirini tetikleyen nükleer patlamalar, yeryüzünden silinen hayvan ve bitki türleri, insan ırkı. Dünyayı sıfırlamakla eş değer, sadece yeniden kurabilmek mümkün olacak mı, belirsiz."

"Biliyordum," diye mırıldandı Ashley. "Biliyordum işte, biliyordum!"

Kızının bu kararlı haline tebessüm eden Tony, Asher'a döndü. "Kim peki bunlar, HYDRA mı?"

"Evet ve planlarını gerçekleştirmek üzere harekete geçiyorlar, yarın, saat gece on birde, Manchester'da bulunan santrali patlatacaklar."

Ashley ve Tony önce birbirlerine bakmış, ardından aynı anda konuşmuşlardı. "Hayır, patlatamayacaklar."

― ― ―

"Yenilmezler," diye seslendi Yüzbaşı, gür sesiyle. "Toplanın."

Yüzbaşı'nın çağrısıyla, tüm ekip toplanırken, Natasha başta olmak üzere herkes ona sorunun ne olduğunu sorarcasına bakıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yüzbaşı'nın çağrısıyla, tüm ekip toplanırken, Natasha başta olmak üzere herkes ona sorunun ne olduğunu sorarcasına bakıyordu. "Tony ve Ashley, buraya geliyor. Bir sorunumuz var, hazırlanın." Ekip, Steve'i onayladıktan sonra, herkes hazırlanmak üzere odalarına çekilmişti.

Bu sırada Tony, Asher ve Ashley de Starklar'ın evinden ayrılmış, Yenilmezler Üssü'ne doğru yola çıkıyordu. Ashley, arabanın arka koltuğuna yayılmış bir şekilde otururken, kucağındaki tabletten çeşitli ayarlamalar yapıyordu.

OBSIDIAN: Stark's DaughterWhere stories live. Discover now