Bölüm 82: Seni 3000 Kere Seviyorum

536 50 117
                                    

♪ Imagine Dragons | Radioactive

― ― ―

"Dayan Bruce!" diye bağırarak, kalkanların ötesine geçti Tony ve zırhının kolundan çıkan yangın söndürücüyü adamın koluna sıkmaya başladı. Bu sırada Bruce'un daha doğrusu Hulk'un elinden düşen eldiven, Clint tarafından uzağa teklemelenmişti.

Ortalık sakinleşip, Bruce da Natasha'nın yanına çıkarılırken, Clint, cebinde titreyen telefonunu çıkardı. Telefonda yazan ismi gördüğünde elleri titremişti, aramayı cevapladı. "Canım?"

Laura'nın kulaklarına ulaşan sesini duyduğunda, gözlerinden akan yaşlara engel olamamıştı. Eşine birkaç şey söyledikten sonra telefonu kapattı ve içerideki ekibe baktı.

"İşe yaradı!" Bunu duyan Ashley önce hafifçe tebessüm etti, ardından dudaklarını ısırdı ve ellerini başına götürerek, başını aşağı eğdi. Gri gözlerine dolan yaşları tutmaya çalışıyordu.

Tam o sırada, tesise atılan bomba, Asher'ın, kendisini Ashley'in üzerine siper etmesine sebep oldu.

Herkes bir yana savrulurken, bomba sesleri, tüm ekibin kulaklarını çınlatmıştı. Ashley ve Tony afallatıcı durumdan hızlıza kurtulup zırhlarını aktifleştirmiş, Bruce ise betonun altında kalmış olan Rhodey ile Rocket'i çıkartmak için büyük parçayı kaldırmıştı, yanık olan koluna ve çektiği acıya aldırış etmeden.

Clint ise olup bitenleri anlamak üzere tetiğe geçmiş, yerdeki eldiveni de alarak okunu çekmiş ve yürümeye başlamıştı.

Çok kısa bir süre sonra kamera görüntülerine ulaştı Ashley, güvenli kanal aracılığıyla herkesin açık bir alana çıkmasını söyledikten sonra havalandı

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Çok kısa bir süre sonra kamera görüntülerine ulaştı Ashley, güvenli kanal aracılığıyla herkesin açık bir alana çıkmasını söyledikten sonra havalandı.

Ekip toplandıktan sadece birkaç saniye sonra bir portal açıldı, gelen Thanos'tan başkası değildi. 2014'den gelen Nebula eldiveni ele geçirmek üzere çalışırken, Gamora ve asıl Nebula onu etkisiz hale getirmişti.

Thanos'un ekibe doğru saldırıya geçmesi, oldukça kısa sürmüştü. Tüm gücü ile saldırırken, karşılık da gecikmemişti. Tüm ekip, kendilerini zorlayarak bu son oyunu kazanmaya odaklanmıştı.

Kırık kalkanı sebebiyle etrafa bakarken, önünde duran Mjolnir'e uzandı Yüzbaşı, tamamen içgüdüsel davranmıştı. Elini, çekicin sapına götürüp, sapı kavradı.

 Elini, çekicin sapına götürüp, sapı kavradı

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.
OBSIDIAN: Stark's DaughterOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz