Bölüm 32: Yakalandın

807 65 3
                                    

♪ Black Sabbath | Children of the Grave

― ― ―

"Pekala, canlan, Friday," diyerek elindeki tableti masaya bıraktı Tony. "Astrea'nın en son üzerinde çalıştığı her şeyi görmek istiyorum."

"MH-03 ve MH-039 adlı dosyalar, en son oluşturulan dosyalar, patron. Fakat ne yazık ki, onlara erişimi olan tek kişi, Astrea Stark." Tony'nin kaşları çatılmıştı. "Friday, aç şu dosyaları. Senin yaratıcın benim."

Friday'in, yapamayacağını söyleyen nazik ve mekanik sesi ile, Tony homurdanmış, "Kendim hallederim o zaman," diyerek, güvenlik duvarını indirmek üzere çalışmaya başlamıştı.

"Stark yine iyi iş çıkarmış," derken, kızının ondan sakladığı şeyi, gerçekten merak etmişti. Duvarın yüzde ellisini indirdiği esnada ekranda beliren ani uyarı, yüzünün ciddiyetle kasılmasına neden olmuştu.

"Bu da ne -" dediği anda çalmaya başlayan şarkı, duvarı tekrardan aktifleştiren kişiyi ele vermişti. Kızının, belgeleri bu kadar ısrarla saklaması, büyük Stark'ı rahatsız etmiş ve onları görme isteğini artırmıştı, karşıdaki laboratuvara bağlanmak için ayarları yaparken, açılan konuşma ile kaşlarını çattı. "Yine neler çeviriyorsun küçük hanım?" diyerek Astrea'ya bakmıştı.

"Bunu ben sana sormalıyım," derken, kollarını göğsünde birleştirmiş ve ayaklanmıştı genç kız. "Laboratuvarıma sızmaya çalışma sebebini öğrenebilir miyim?"

"Eğer dosyaları kilitleme sebebini öğrenirsem, elbette."

"Baba, bunu yapmak zorunda mıyız?"

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

"Baba, bunu yapmak zorunda mıyız?"

"Benden bir şeyler saklamanı istemiyorum," Tony, sert bir sesle kızını cevaplarken, Astrea'nın da duruşu değişmişti. "Emin olmadığım şeyler var," şeklinde yanıtladı babasını. "Ve seni panikletmek istemiyorum," diyerek cümlesini devam ettirdi.

"Bir şeyler sakladığın zaman, daha çok panik oluyorum."

Pes ettiğini gösterircesine gülümsedi genç Stark babasına. "Peki," diyerek onu yanıtladı. "Laboratuvarıma gel, anlatayım."

Tony, başıyla kızını onaylayarak, hologramların hepsini kenara savurdu ve kapattı, ardından kendi laboratuvarını terk edip kızının laboratuvarına doğru ilerledi.

Şifresini girmesiyle kapı açılırken, Astrea, salık gri saçları ve şüpheyle etrafta dolanan gri gözleri ile ona kendisine bakıyordu. "Pekala," diyerek onun yanına oturdu. "Anlat bakalım, küçük hanım."

Tuttuğu nefesi bırakırken, ekrana görünen giriş kısmına adını ve şifresini girdi, şifrenin onaylanmasıyla, Adkyn'in bünyesine geçirilmiş olan MH-03 ve MH-039 dosyaları açılmıştı. Tony, kaşlarını çatarak raporları incelerken, şaşkın bir ifadeyle kızına bakmıştı. "Bu konunun üzerine bu kadar düşmenin sebebi ne?"

OBSIDIAN: Stark's DaughterDove le storie prendono vita. Scoprilo ora