Bölüm 1: Büyük Bir Sorun

9.1K 322 58
                                    

2014
Yenilmezler Kulesi, New York

― ― ―

"Orospu çocuğu," diye söylenen Tony Stark'ın sinirle önündeki algoritma hesaplarının hepsini silip Clint Barton'a döndüğü anda Steve Rogers ve Natasha Romanoff Quinjet'ten inmiş, Yenilmezler Üssü'ne giriş yapmıştı.

İki kat yukarıdan giriş kata kadar gelen atışmanın, Clint Barton ve Tony Stark arasında olduğu belliydi

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

İki kat yukarıdan giriş kata kadar gelen atışmanın, Clint Barton ve Tony Stark arasında olduğu belliydi. Natasha Romanoff gözlerini devirip Yüzbaşı Rogers'a odasına çıkacağını söyledikten sonra cevap beklemeden asansöre ilerlemişti, bu devasa tesiste yürüyerek odasını bulabileceğine kesinlikle inanmıyordu henüz.

Steve merdivenlere ilerleyip hızlıca Tony ve Clint'in arasına girdiğinde ise, Clint yüzündeki hınzır sırıtışla Yüzbaşı'nın omzunu pat patlayıp eğitim sahasına doğru ilerledi. Yalnız kaldıklarında Steve çatık kaşları ile Tony'ye baktı. "Tony, her şey yolunda mı?"

Tony, başını olumsuz anlamda salladı ve konuştu. "Zırhımla ilgili yeni bir şey deniyorum, fakat pek yolunda gitmiyor."

Jarvis, kamera sisteminden Pepper Potts'ın tesise giriş yaptığını bildirdiğinde, bu Tony ve Steve'e Iron Man zırhından daha ilgi çekici gelmişti. Pepper, daha önce Yenilmezler Kulesi'ne adımını dahi atmamıştı.

"Buna baksam iyi olacak, Yüzbaşı," dedi Tony ve asansöre binip hızlıca giriş kata gitti. Tony yanına vardığında Pepper kapıdan içeri girmekteydi. "Tony!" diye seslendi ve adamın kollarına attı kendini, Tony ise onu sakinleştirmeye çalışıyordu. "Pep, hayatım, sakinleş. Neler oluyor?"

Pepper, telaşla Tony'nin yüzüne baktı. "Görüşmelerimi bitirip eve gittiğimde, evde biri vardı. Benim girdiğimi fark ettiğinde bir anda ortadan kayboldu, Happy adamı aradı fakat bulamadı." Kahverengi gözlerini kuşkuyla kıstı Stark, "Eğer yine bir SHIELD vakasıysa, bu defa Nick Fury'nin benimle uğraşması gerekecek," diye mırıldandı.

Arkasından gelen sese döndüğünde ise Nick Fury, karşısında duruyordu. "Bunda benim bir dahilim yok, Tony," dedi. "Zaten bir şey öğrenmek istesem, arayıp sorardım. O kadar da medeniyim." diye tamamladı sözlerini fakat Maria Hill, gözlerinden anlaşıldığı üzere aynı fikirde değildi. "Hayır değilsin." dedi Tony, Ajan Hill ile aynı fikirde olduğunu belirterek. Nick, gülmekle yetindi.

O sırada Bruce Banner laboratuvarından çıkmış, bir şeyler atıştırmak üzere mutfağa gidiyordu. Duyduğu gürültüler sebebiyle meraklanarak Tony'nin dijital asistanı Jarvis'e seslendi. "Jarvis?"

"Doktor?" Mekanik bir erkek sesi Bruce'un kulaklarına ulaştı. "Jarvis, şu an kimler tesiste?"

Jarvis, hızlı bir tarama yaptı, saniyeler içinde ise Bruce'a cevap vermişti. "Bay Stark, Bayan Potts, Yüzbaşı Rogers, Ajan Romanoff, Ajan Barton, Nick Fury, Ajan Hill ve Albay Rhodes." Bruce şaşkındı. "Pepper mı?" Elinde tuttuğu elmayla asansöre ilerledi Bruce, alt kata indiğinde Yüzbaşı'nın de son basamaktan inmekte olduğunu gördü. "Günaydın, Kaptan," diyerek Steve'e selam verdi ve topluluğa ilerledi. "Hey, Pepper, seni burada görmek güzel. Her şey yolunda mı?"

OBSIDIAN: Stark's DaughterDonde viven las historias. Descúbrelo ahora