Final Bölümü | Mucizelerimiz

1.1K 47 67
                                    

Üç Ay Sonra
Massachusetts General Hospital
Boston

Olması gerekenden biraz daha fazla şişmiş olan karnının üzerinde elini gezdirirken, huzursuzca nefes aldı Ashley.

Bir yanında Asher, bir diğer yanında ise babası oturuyordu ve ikisi de oldukça heyecanlıydı, Ashley'den daha çok değildi elbette. "Bayan Stark," diyen doktor ile kafasını kaldırdı Ashley. "İçeri gelin lütfen." Bunu duyan Pepper ve Peter da gülümseyerek genç kadına bakmıştı.

Eh, Peter, yeğenlerinin / yeğeninin cinsiyetini öğrenmeye elbette gidecekti. Aynı şekilde, büyük anne konumunda olan Pepper da.

Normal şartlarda oldukça rahat bir adam olan Asher, söz konusu henüz doğmamış bebekleri olduğunda, tam bir paranoyağa dönüşmüştü.

Bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için geldikleri randevuya girerlerken, ikisi de birbirinden heyecanlıydı. Asher, eşinin elini sımsıkı tutarken, Ashley, derince nefes aldı ve doktorun işaret ettiği koltuğa oturdu. Üzerindeki tişörtün yarısını sıyırarak şişmiş karnını açığa çıkardı doktor, karnına jel döktükten sonra ultrasonu başlattı.

"Hangi cinsiyet olmasını isterdiniz?" dedi doktor, gülümseyerek. Güzel bir kadındı ve samimi görünüyordu, sevimli bir yüze sahipti, fakat Ashley onun gereksiz konuşmalarından ziyade, bebeğinin cinsiyetini daha çok önemsiyordu.

Sorusuna cevap gelmeyen doktor, bozulduğunu saklamaya çalışırcasına güldü ve karşısındaki ultrason ile ilgilendi. Birkaç saniye sonra gözleri büyümüştü kadının, Ashley ciddileşerek doktora baktı. "Her şey yolunda mı?"

"Evet," dedi doktor, gülümseyerek. "Siz de, bebekleriniz de gayet sağlıklısınız, Bayan Stark." Bunu duyan Ashley, yanlış duyup duymadığından emin olmak ister gibi mırıldandı. "Bebekler."

"Bebekler?" diyerek kaşlarını çattı Asher, kollarını göğsünde birleştirdi. "Bebekler mi?"

"Öyle," derken tebessüm ediyordu doktor. "Tebrik ederim, Bayan Stark, Bay Leroy, bir oğlunuz ve bir kızınız oluyor."

Ashley, duyduklarını idrak etmeye çalışırken, kaşları çatılmıştı genç kadının. "İkizler mi?" dedi yüzündeki mutlu ifadeyle, dudakları yukarıya doğru kıvrılarak şefkatli bir gülüş ortaya çıkarmıştı. "İkizlerimiz mi olacak?"

Gülümseyerek, şaşkın ama mutlu olan eşine baktı Asher, kollarını kadının bedenine sararken, "Bizim mucizelerimiz," diye fısıldamıştı. "Onlar, bizim mucizelerimiz."

Kızı ve oğlunun ilk ultrason fotoğrafını almış olan Stark-Leroy çifti, doktorun odasından çıktı. Kapının önünde bekleyen heyecanlı üç kişiye gülümseyerek baktılar, Ashley'in gri gözleri resmen parıldıyordu mutluluktan. "Kız," dedi önce Ashley, babasına bakarak. "Ve de bir erkek!"

Bunu duyan Tony, ilk önce gözlerini kıstı ve duyduklarından emin olmaya çalıştı. O kendine gelene kadar, Pepper mutlulukla genç kadına sarılmıştı bile. "İnanamıyorum," dedi Peter, şaşkınlığını göstererek. "İkizler mi?"

― ― ―

Beş Ay Sonra
Yenilmezler Üssü
New York Yakınları

"Tanrım," diye söylendi Ashley, neredeyse burnuna kadar ulaşmış olan karnını okşayarak. "Hayatımda hiç ikiz çocuklarım olacağını düşünmemiştim."

OBSIDIAN: Stark's DaughterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin