Bölüm 50: Konuşmamız Gerekiyor

541 44 22
                                    

♪ Alec Benjamin | The Worst Day Of My Life

― ― ―

Bir Ay Sonra
2016
Lagos, Nijerya

"Pekala, ne görüyorsun?" dedi Yüzbaşı, kulağındaki kulaklığı aktifleştirerek.

"Standart devriye polisi, küçük bir karakol," diye yanıtladı onu Kızıl Cadı. Bir yandan kahvesine attığı şekeri erimesi için karıştırıyor, diğer yandan ise etrafı gözleyerek tanınma ihtimaline karşılık şapkasını düzeltiyordu. "Sakin sokak, güzel bir hedef."

"Güney'de bir ATM var, bu -" Yüzbaşı'nın sesi, Wanda tarafından kesilmişti. "Kameralar."

"İki cadde de tek yönlü," diyerek bilgilendirmeye devam etti Steve. "Yani kaçış yolu belli."

"Yani adam görülmeyi umursamıyor," şeklinde ekledi Yüzbaşı, Wanda ise önünde duran gazeteye göz gezdirirken aradıkları adamın fotoğrafıyla duraksamıştı. "Kaçarken ortalığı karıştırmaktan da kaçınmıyor." Perdeyi araladıktan sonra, konuştu. "Yarım blok ötedeki Ranger'ı görüyor musun?"

"Kırmızı olan mı?" dedi Wanda, arabaya bakarken. "Şirinmiş."

"Ayrıca kurşungeçirmez," diyerek konuşmaya dahil oldu Natasha. "Bu özel güvenlik demek." Güneş gözlüğünü hafifçe aşağı indirdi. "Bu da daha çok silah ve birileri için daha çok sıkıntı demek, muhtemelen bizim için."

Hafifçe gülümsedi ve elindeki kupayı dudaklarına götürürken konuştu Wanda. "Zihnim ile her şeyi oynatabildiğimi biliyorsunuz, değil mi?"

"Sürekli arkanı kollamak, olmazsa olmazın olmalı," diye yanıt verdi Romanoff

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Sürekli arkanı kollamak, olmazsa olmazın olmalı," diye yanıt verdi Romanoff.

"Biraz paranoyak olduğunu sana söyleyen oldu mu hiç?" dedi Sam, bina üzerinde yürürken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Biraz paranoyak olduğunu sana söyleyen oldu mu hiç?" dedi Sam, bina üzerinde yürürken. "Yüzüme değil," diye yanıtladı Romanoff. "Neden, bir şey mi duydun?"

"Gözler hedefte, çocuklar," diyerek konuşmayı bölen Yüzbaşı ile, herkes sessizleşmiş ve hedeflerine odaklanmıştı. "Bu, altı aydır Rumlow'a dair bulduğumuz en iyi ipucu. Onu kaybetmek istemiyorum."

OBSIDIAN: Stark's DaughterWhere stories live. Discover now